A+ A-
Yorum
10

KPSS ortaöğretim sonuçları açıklandı! KPSS ortaöğretim sonuç sorgulama

Yayın Tarihi: 04.10.2024 - 11:08
KPSS sınav sonuçları açıklandı mı? 2024 KPSS Ortaöğretim sonuçları 4 Ekim 2024 Cuma günü saat 10.00'da açıklanacak. Adaylar, sonuçlarını ÖSYM’nin resmi internet sitesi üzerinden T.C. kimlik numaraları ile sorgulayabilecek.
Kaynak:HABER MERKEZİ

KPSS ortaöğretim sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sorusu yanıt buldu. Türkiye genelinde milyonlarca lise mezunu, 15 Eylül 2024 tarihinde gerçekleştirilen KPSS Ortaöğretim sınavının sonuçlarının açıklanmasını büyük bir merakla bekliyor. Sonuçlar osym.gov.tr giriş ekranından sorgulanabilecek. Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS), ortaöğretim mezunlarının devlet kadrolarında görev alabilmesi için önemli bir aşama. Adaylar, bu sınavla birlikte kamu kurumlarına başvuru yaparak memuriyet şansı elde edebilecekler. İşte, KPSS sınav sonuçları

KPSS açıklandı mı?

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapılan açıklamaya göre, KPSS Ortaöğretim sınav sonuçları 4 Ekim 2024 tarihinde, saat 11.00'de erişime açılacak. Adaylar sonuçlarını, ÖSYM’nin sonuç açıklama platformu olan sonuc.osym.gov.tr adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve ÖSYM şifreleri ile öğrenebilecekler.

Etiketler