SON DAKİKA



Haber > Ekonomi > Akaryakıt fiyatları için ufukta zam göründü! Benzin ve motorin uçuyor

Akaryakıt fiyatları için ufukta zam göründü! Benzin ve motorin uçuyor

21 Mart 2022 Pazartesi - 17:03




Akaryakıt fiyatları için ufukta yeni zamlar göründü. Gelen zamlarla benzinin litre fiyatı ile motorinin litre fiyatı daha da uçacak. Sürücülerin ise akaryakıta gelecek zam öncesi tedirginliği arttı.





Akaryakıt fiyatları dur durak bilmeden zamlanıyor. Yeni akaryakıt fiyatı zammı için detaylar belli oldu. Benzin fiyatı ile motorin fiyatı için 1 TL üzerinden zam beklentisi oluştu. İşte akaryakıt fiyatlarına gelecek zam miktarı detayları…

Artan akaryakıt fiyatları peş peşe gelen zamlar sonrası uçtu. Akaryakıta yansıyan zam sonrası A’dan Z’ye her şeye zam geliyor. Brent petrol fiyatları geri çekilmesine rağmen akaryakıtta zamlar bitmek bilmiyor.

AKARYAKIT FİYATLARINA UFUKTA ZAM GÖRÜNDÜ

Akaryakıt sektörü kaynakları benzinin litre fiyatı ile motorinin litre fiyatı için yeni zamma işaret etti. Sektörden akaryakıt fiyatları için edinilen bilgiye göre, benzin fiyatı için 1 lira 11 kuruş, motorin fiyatı için ise 1 lira 38 kuruş zam bekleniyor. Akaryakıt fiyatlarına gelecek zam miktarının kesinliği o günkü piyasa şartlarına göre hesaplanarak ilan ediliyor.

Rusya'nın Ukrayna savaşının piyasalar üzerinde oluşturduğu baskı sonucu brent petrol fiyatları rekor seviyeleri ulaşmıştı. Gelişmeler sonrası iç piyasada akaryakıt fiyatları sürekli zamlanmıştı. Bir miktar geri çekilen petrol fiyatları Türkiye'de akaryakıt fiyatları için pek bir işe yaramadı.


İstanbul'da benzinin litre fiyatı 18,10 TL’den satılırken Ankara’da benzin fiyatı 18,22 TL'den satılıyor. 

İstanbul'da motorin fiyatı 20,67 liradan, Ankara motorinin litre fiyatı 20,78 TL satılıyor. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap