SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Çebi 'Ortahisar'a bunlardan sadece zarar gelir'

Çebi 'Ortahisar'a bunlardan sadece zarar gelir'

02 Temmuz 2024 Salı - 17:14




AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi'den Ortahisar belediyesine faiş fiyat suçlaması..?





Ortahisar Belediyesinde çoğunluğun oylarıyla alınan imar gelirleri zammını sert sözlerle eleştiren Çebi, belediye imar gelirlerinde yapılan fahiş ücret artışlarını Cumhur İttifakı belediye meclis üyeleri mahkemeye taşıdığını belirtti.

BUNLARDAN YARAR GELMEZ ZARAR GELİR

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi;

“Ortahisar Belediyesinde oy çokluğuna göre karar almayı bir marifet bilen, halktan gelen talep ve itirazları yok sayan, ben yaptım oldu bitti, düşüncesinde hareket eden bu yönetim anlayışından Ortahisar’a yarar gelmez, gelse gelse ancak zarar gelir.” ifadelerinde bulundu.

SORUNLARI ÇÖZMEK YERİNE BAHANE ÜRETİYORLAR

Selahaddin Çebi Ortahisar belediyesini sorunları çözememekle suçlarken şunları söyledi ;

 “Fahiş gelir tarifesi Ortahisar’ımızdaki tüm hemşehrilerimizi ve iş insanlarımızı mağdur etmektedir. Her bir vatandaşımızı gelir kapısı olarak gören bu anlayışın temelinde yönetim beceriksizliği yatmaktadır. Karşılaştıkları sorunlar karşısında çözüm bulmaktan ziyade bahane üretip ağlamayı tercih eden yönetimsel beceriksizlik kendini bir kez daha göstermektedir. Ortahisar Belediyesinde en büyük sorun yönetememe sorunudur. Bu da CHP’li idarenin atmış oldukları adımlardan den açıkça görülmektedir.”

BURAK ÇİMŞİT

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap