A+ A-
Yorum
10

Bakan müjdeyi verdi

Yayın Tarihi: 13.09.2016 - 14:13 | Güncelleme Tarihi: 13.09.2016 - 14:12
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, emeklilere verilecek banka promosyonuna ilişkin çok önemli açıklamalarda bulundu.

Emeklilere verilecek banka promosyonuna ilişkin ''Acele edersek, bankacıların verdiğini kabul ederiz. Bir bilek güreşidir, devam ediyor. Yıl sonuna kadar sonuçlandırırız" diyen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu çözüm için yıl sonuna işaret ederek şunları söyledi;

"Bayramın kendisi bir müjdedir. Müjdeleri bayramdan sonra vermek lazım. Bayramınkendi müjdesi üzerine bir müjde vermek, doğru olmaz. Emekliye promosyon konusu yalnız Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın değil, hükümetin de gündemi. Emeklimizin kazanımı anlamında en ideal çözümü üretebilmek için bankalarla pazarlıklarımızı, görüşmelerimizi devam ettiriyoruz. Acele edersek, bankacıların verdiğini kabul ederiz. Acele edersek, emeklimizin beklentilerini karşılayamayız. Bu anlamda biz de bankalar da en ideal çözümü bulmak için görüşmeleri sürdürüyoruz. Bir bilek güreşidir, devam ediyor. İnşallah bilek güreşini Sayın Başbakanımıza teslim edeceğiz. O, bileği olması gereken şekilde bükecektir. Herhalde bu yıl sonuna kadar emeklimizin banka promosyonunu sonuçlandırırız."