SON DAKİKA



Haber > Ekonomi > Durmuş Yılmaz'dan MB kararına tepki: Saklambaç oynamaya devam

Durmuş Yılmaz'dan MB kararına tepki: Saklambaç oynamaya devam

21 Ekim 2021 Perşembe - 15:29




Eski Merkez Bankası Başkanı Durmuş Yılmaz'dan MB'nin 200 baz puan indirimine tepki geldi. İleride daha yüksek faiz uygulanmak zorunda kalınacağını belirten Yılmaz, "Saklambaç oynamaya devam" dedi.





Eski  Merkez Bankası Başkanı ve İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Durmuş Yılmaz, Merkez Bankası'nın kararına tepki gösterdi. Sosyal medya hesabı üzerinden yorum yapan Yılmaz, alınan kararın ardından ileride daha yüksek faiz uygulanmak zorunda kalınacağını belirtti. Kararın ardından Yılmaz, Türkiye'nin daha da fakirleşeceğini, hayatın pahalılaşacağını ve işsizliğin daha da artacağını, orta gelir sınıfının yok olacağını söyledi.

Yılmaz'ın paylaşımı şu şekilde: 

"Kredi maliyeti yükselecek, büyüyemeyeceğiz, işsizlik artacak, hayat pahalılaşacak, fakirleşeceğiz, ileride daha yüksek faizimiz daha değersiz paramız olacak. Son birkaç yıldır oynaya geldiğimiz saklambacı oynamaya devam edeceğiz “Orta gelir kapanı.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap