SON DAKİKA



Haber > Ekonomi > Gübre fiyatları kaç lira? İşte Üre gübresi ve DAP gübre fiyatı...

Gübre fiyatları kaç lira? İşte Üre gübresi ve DAP gübre fiyatı...

30 Ocak 2022 Pazar - 16:37




Gübre fiyatları kaç lira oldu? sorusunun cevabı çiftçiler tarafından merak ediliyor. İşte Üre gübresi ve DAP gübresi fiyatı...





Gübre fiyatları kaç lira oldu? sorusunun cevabı çiftçiler tarafından merak ediliyor. İstanbul Gübre Sanayisi (İGSAŞ) rekor üstüne rekor kıran dolar kurunun o döneminde gübre fiyatlarını TL'den dolara endekslemişti. İGSAŞ yeni gönderdiği fiyat listesinde gübre fiyatlarını TL olarak açıkladı. İşte çiftçinin merak ettiği Üre gübresi ve DAP gübre fiyatı...

GÜNCEL ÜRE GÜBRESİ VE DAP GÜBRE FİYATI

Daha önce bayilere gönderilen gübre fiyat listesini dolar kuru üstünden gönderen İstanbul Gübre Sanayisi (İGSAŞ) 24 Ocak’ta TL bazında gönderdiği yeni fiyat listesinde Üre Gübresi 11500 TL/Ton, DAP Gübresini 11900 TL/Ton olarak belirledi.

Bir başka gübre firması olan Alp Ateş firması ise bayilere gönderdiği fiyat listesinde Üre gübresi 11500 TL/Ton, DAP ise 11750 TL olarak belirlediğini açıkladı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap