SON DAKİKA



Haber > Ekonomi > TKO coin nedir? TKO coin yorum

TKO coin nedir? TKO coin yorum

07 Nisan 2021 Çarşamba - 20:58




Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’in tarafından duyurulan Tokocrypto -TKO coin -TKO Token son günlerin en çok konuşulan merak edilen kripto paralardan biri olma yolunda hızlı adımlarla ilerlemekte. Tokocrypto, Endenozya merkezli bir kripto para borsasıdır. TKO yani Toko Coin ise bu bırsanın kendi token’i yani dijital para birimidir.





Endonezya’nın en büyük hacimli borsası olan Tokocrypto, kendi coin’i olan Toko Coin (TKO coin) ile birlikte BIDR isimli bir stable coin de piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Tokocrypto borsası, NFT Arcade isimli bir NFT pazara sahip olduğundan daha çok rağbet görmekte. 

Tko Coin fiyatı ne kadar?

TKO coin / Tokocrypto coin, Binance borsası üzerinde 0,10 Dolar yani 10 Cent fiyatla öncelikli olarak satılacak. 0,10 Dolar’lık açılış fiyatlandırmasının hemen ardından TKO coin fiyatlarının hızla artması yani pump yapması bekleniyor. Bazı analistler, aynı gün fiyatın 1 Dolar ve üstüne çıkmasının sürpriz olmayacağını, yani TKO coin’in yatırımcılarına bir günde 10 kattan fazla kazandırabileceğini söylüyor.

Tko coin bedava mı dağıtılacak?

Çoğu kişi “TKO coin BNB sahiplerine bedava olarak dağıtılacak” olarak bilse de aslında hayır, TKO coin parayla satılacak. Normal bir Launchpad satışı olarak yapılacak olan TKO coin arzında, Binance borsasında BNB bakiyesi olanlara, BNB bakiyeleri oranında TKO coin’i açılış fiyatından yani 10 cent’ten alma imkanı sağlanacak.


Tko coin nasıl alınır? Tko coin’i kimler alabilir?

İlk gün yapılacak olan Launchpad arzında, Binance borsasında 1 Nisan-7 Nisan arasında spot ya da stake olarak BNB bakiyesi bulunanlar öncelikli alım hakkına sahip olacak. Bunun için Binance tarafından, yatırımcıların 7 günlük ortalama BNB bakiyelerine bakılacak. Bir Binance kullanıcısı, en fazla 20 bin Dolar tutarında TKO coin alabilecek.

Beğendim
0
Sevdim
1
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap