SON DAKİKA



Haber > Gündem > 15 Temmuz Şehiter Köprüsü'nde eylem yapan şahıs tutuklandı

15 Temmuz Şehiter Köprüsü'nde eylem yapan şahıs tutuklandı

15 Haziran 2024 Cumartesi - 17:49




15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde aracıyla yolu kapatarak eylem yapan şüpheli tutuklandı.





Dün akşam saatlerinde 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde yaşanan olayda İsminin Resul Can Çatı olduğu öğrenilen şüpheli bir kişi üzerinde sprey boya ile 'SMA' yazılı bir araç ile köprüyü trafiğe kapatmış, polis ekiplerini teyakkuza geçirmişti.

Tutuklandı

Yaşanan olay sonrası kısa sürede şahıs ikna edilip gözaltına alınmış, gözaltı işlemleri Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne yapılan Çatı adliyeye sevk edilmişti.

Hakimlik, şüphelinin, "trafik güvenliğini tehlikeye sokmak" ve "halk arasında korku ve panik yaratmak amacıyla tehdit" suçlarından tutuklanmasına karar verdi.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, konuyla ilgili açıklamada bulundu. Bakan Tunç açıklamasında, "15 Temmuz Şehitler Köprüsünde aracını durdurarak trafiği kapatan Resul Can Çatı, İstanbul Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğinin kararıyla tutuklanmıştır." ifadelerini kullandı.


Köprü trafiğe kapatılmıştı

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde yolu kapatan araç sürücüsü nedeniyle köprü güvenlik amaçlı trafiğe kapatılmıştı.

Bipolar hastası olduğu öğrenilen şahıs, polisin ikna çabaları sonucunda gözaltına alınırken, köprü de trafiğe açılmıştı.

İHA

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap