SON DAKİKA



Haber > Gündem > AK Parti'den asgari ücret açıklaması: Ara zamda çalışma yok

AK Parti'den asgari ücret açıklaması: Ara zamda çalışma yok

25 Haziran 2024 Salı - 13:12




AK Parti Genel Başkan Yardımcıısı Hamza Dağ, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.





AK Parti Genel Başkan Yardımcıısı Hamza Dağ, katıldığı televizyon programında açıklamalarda bulundu.

AK PARTİ'DE DEĞİŞİM SÜRECİ

AK Parti'deki değişim sürecine ilişkin konuşan Hamza Dağ, "Bayramdan önce istifa süreci oldu. Sahadaki değerlendirmelerle 7 tane daha il başkanı değişti. Seçimlerden sonra değerlendirme çalışmalarımız devam ediyor. İl il ilçe ilçe çalışmalarımız sürüyor. AK Parti hem kendi içinde hem de ülkede sonuna kadar göstermiş bir parti." dedi.

SALDIRGAN KÖPEK YASASI

Saldırgan köpek yasasıyla ilgili konuşan Dağ, konuyla ilgili son bir toplantının daha yapılacağını belirtti. Dağ, "Çözüm konusunda değişik fikirler var. Biz bu sorunun çözümü konusunda adımlar atacağız. İnce eleyip sık dokuyoruz. Her kesimin görüşüne önem veriyoruz." şeklinde konuştu.

YENİ VERGİ DÜZENLEMESİ


Yeni vergi düzenlemesine ilişkin son bilgileri aktaran Hamza Dağ, "Yansıyan bilgileri bakanlık yalanlıyor. Burada da çok somutlaşan bir şey yok.  Yurt dışı harç pusuluyla ilgili çalışmaların devam ettiği bana söylendi. Doğrudan vergileri artıracak bir düzenleme sürecine gitmemiz gerekiyor. Bir reform noktasında bazı adımlar atılacak. Milletimiz müsterih olsun. Ekonomi yönetimimiz ne yaptığını biliyor. Orta Vadeli Program çerçesinde süreç yürütülüyor." ifadelerini kullandı.

 ASGARİ ÜCRETE ZAM GÜNDEMİ

Asgari ücrete ara zam konusunda konuşan Dağ, "Burada artık esas mücadelemiz enflasyonu düşürmek noktasında. Haziran'dan itibaren de enflasyondaki düşüşü görmeye başlayacağız. Temmuz ayında asgari ücretle ilgili bir sürecin olmayacağını söyleyebilirim." dedi.

CNN Türk

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
2
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap