SON DAKİKA



Haber > Gündem > 1915 Çanakkale Köprüsü ihalesi tarihi belli oldu!

1915 Çanakkale Köprüsü ihalesi tarihi belli oldu!

26 Ekim 2016 Çarşamba - 10:01




Başbakan Yıldırım'ın 18 Mart 2017'de temelinin atılacağını açıkladığı 1915 Çanakkale Köprüsü'nün ihalesi 26 Ocak 2017'de yapılacak.





Binali Yıldırım'ın geçiş ücretinin 15 euro+KDV olacağını açıkladığı Çanakkale Köprüsü ihalesinin tarihi belirlendi. Buna göre ihale tarihi 26 Ocak 2017.

YAP-İŞLET-DEVRET

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğünce Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu Projesi Malkara-Çanakkale (1915 Çanakkale Köprüsü dahil) kesimi, yap-i̇şlet-devret modeli̇ kapsamında i̇stekli̇ler arasında kapalı tekli̇f alma usulüyle i̇hale edi̇lecek.

KARAYOLLARINA DEVREDİLECEK

Söz konusu kesimin, belirtilen usul ve esaslar çerçevesinde finansmanı, projelendirilmesi, yapımı, işletilmesi, işletme süresi boyunca her türlü bakımı, onarımı gerçekleştirilecek, sözleşme süresi sonunda ise otoyolun her türlü borç ve taahhütlerden arınmış şekilde, bakımlı, çalışır, kullanılabilir durumda ve bedelsiz olarak Karayolları Genel Müdürlüğüne devredilecek.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap