SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Ertuğrul Doğan'ın çilek transferi kim?

Ertuğrul Doğan'ın çilek transferi kim?

Karadeniz Özel

28 Haziran 2024 Cuma - 10:16




Başkan Ertuğrul Doğan, Süper Lig’i sallayacak müthiş bir ismin transferini sonlandırmak için yoğun uğraş veriyor





Adı sır gibi saklanan bu yıldız, hücumcu özellikleri ön planda olan bir isim olarak tanınıyor. Doğan’a yakın isimler bu futbolcuyu, “Şu ana kadar Türkiye’ye gelen en iyi yabancı olacak” diye tarif ediyor. Aynı kaynaklar, “Bu isim açıklandığında Türkiye’de psikolojik üstünlük tamamen Trabzonspor’a geçecek” iddialı açıklamasını yapıyor.

YAPTIĞI transferlerle daha ilk günlerden rakiplere göz dağı veren Trabzonspor, çok konuşulacak bir isme bordo-mavili formayı giydirmek için yoğun bir mesai harcıyor. Bu transferi sonlandırmak için bizzat başkan Ertuğrul Doğan’ın devreye girdiği ve pazarlıkları sürdürdüğü gelen bilgiler arasında. Başkan Ertuğrul Doğan’a yakın isimler, görüşülen yıldızın adını sır gibi saklarken, bazı ipuçları da veriyor.

BU kaynakların açıklamalarına göre, Doğan’ın görüşme halinde olduğu yıldız oyuncu, bugüne dek Türkiye’ye gelen en kariyerli isim olacak. Aynı kaynaklar, bu yıldızın orta sahada görev yaptığını ve dünyada, futbolla ilgilenen herkesin tanıdığını dile getiriyor. Bu kaynaklar, görüşme halinde olan bu yıldız oyuncu için, “Bu isim açıklandığında Türkiye’de psikolojik üstünlük tamamen Trabzonspor’a geçecek” iddiasında bulunuyor.

BÜYÜK BOMBA BU 3 İSİMDEN BİRİSİ Mİ?

Başkan Ertuğrul Doğan’ın özel olarak ilgilendiği yıldız isim için, adeta papatya falı bakılmaya başlandı. Karadeniz’in ulaştığı bilgilere göre, sır gibi saklanan isim için 3 dünya starının adı ön plana çıktı. Özel kaynaklarımız bu ismin, Fransa Milli Takımı’nın yıldızı Adrien Rabiot (29), İnter’den ayrılan Alexis Sanchez (33) ya da Manchester United ile devam etmeme kararı alan Anthony Martial’dan (28) birisi olabileceğini dile getirdi. 3 dünya yıldızının da sözleşmelerinin bitmiş olması ve bonservislerinin elinde bulunması dikkat çekiyor.

Adrien Rabiot (29)

Serie A’da Juventus formasını giyen Rabiot, Çizme’den ayrılma kararı aldı. Fransız yıldız geride kalan sezon 35 maçta 5 gol, 3 asistlik performans sergiledi.

Alexis Sanchez (33)

İnter’in İtalya şampiyonu olmasında önemli rol oynayan Alexis Sanchez, ‘gezgin forvet’ olarak biliniyor. Geride kalan sezon İnter’de 33 maça çıkan Sanchez, 4 gol atıp 5 de asist yaptı.

Anthony Martial (28)

Tam 11 sezondur Manchester United’de oynayan Anthony Martial, İngiliz ekibi ile devam etmemem kararı aldı. Geridi kalan sezon 13 lig maçına çıkan Martial 1 gol attı.

İSMAİL DÜZGÜN

Beğendim
4
Sevdim
1
Beğenmedim
2
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap