SON DAKİKA



Haber > Gündem > 3 milyon TL'lik anlaşma!

3 milyon TL'lik anlaşma!

06 Ekim 2016 Perşembe - 10:29




Alkollü kullandığı araçla bir polis otosuna çarpan ve bir polisin şehit olmasına neden olan Rüzgar Çetin'in nasıl tahliye olduğu ortaya çıktı.





Ünlü yönetmen Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin’in tahliyesinin arkasından aile ile yapılan kan parası anlaşması çıktı. Şehit olan polisin ailsei şikâyetten vazgeçmek için 10 milyon lira istedi, Rüzgar Çetin'in ailesi ve avukatı çok diyerek pazarlık yaptılar ve 3 milyona anlaştılar. Avukatın ise bu anlaşmadan 300 bin lira aldığı ortaya çıktı.

10 MİLYON ÇOK DEDİLER 3 MİLYONA ANLAŞTILAR

İstanbul Beşiktaş'ta yaşanan trafik kazasında polis Fatih Alagöz'ün ölümüne neden olan Rüzgar Çetin'in tahliyesinin perde arkasına Sabah Gazetesi'nden Erhan Öztürk ulaştı. Alagöz ve Çetin aileleri nasıl anlaştı? Polisin ailesi, şikâyetten neden vazgeçti? İddialara göre; kazadan sonra Çetin ailesi, Alagöz ailesiyle bir çok kez temas kurmaya çalıştı. Çetin'in annesi Hale Çetin, kazadan sonra İstanbul'dan Adana'ya taşınan şehit polisin eşi Özlem Alagöz'ün yanına gitti.

Ona "Ben de anneyim. İki çocuğunuz, bizim de evladımız. Siz de bizim ailemizdensiniz. Ömür boyu beraber olacağız" dedi ama şehit eşi şikâyetinden vazgeçmedi. Bunun üzerine görüşmeler iki taraflı devam etti. Bir süre sonra şehit polisin yakınları, Çetin ailesinden 10 milyon lira kan parası istedi. Anne Çetin, "Bu para çok fazla. Miktarı düşürün" dedi. Yakınları istedikleri rakamı 6 milyon liraya düşürdü. Çetin ailesi ise son olarak 3 milyon lira teklif etti ve anlaşma sağlandı. Anne Çetin, taraflarla Çorum'da buluştu.

Şehit polisin yakınlarına 3 milyon lira, Alagöz ailesinin avukatına da 300 bin lira verdi.


Çetin'in annesinin, parayı bu süreçte sürekli elinde taşıdığı çantayla aileye teslim ettiği belirtildi.

"ÇETİN AİLESİNDEN PARA ALMADIM"

Özlem Alagöz neden şikayetini geri çektiğini ise dün Beyaz TV'ye bağlandığı canlı yayında açıklamış ve "8 aydır süren bir dava var siz de bunu takip ediyorsunuz. Artık çok bunaldım, gücüm kalmadı o yüzden pes ettim. Çocuklarıma konsantre olmam gerekiyordu. Biz bunu dilekçemizde de belirttik, maddi manevi tazminat istemiyoruz. Sadece sigorta yaptırdığınızda, karşı tarafa verilecek bir 330 bin lira para var. Onu alacağım sadece başka da hiçbir şekilde para konusu söz konusu olmadı. Benim de ihtiyacım yok zaten. Bana 'iş bulalım' teklifi etmiştiniz hatırlarsanız, benim ihtiyacım çok maddi olarak herhangi bir şeye" diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap