SON DAKİKA



Haber > Gündem > %330 zam istedi! Kiracısını ikna edemeyince baltayla kapıyı kırdı

%330 zam istedi! Kiracısını ikna edemeyince baltayla kapıyı kırdı

14 Ocak 2022 Cuma - 16:33




İstanbul Bayrampaşa’da ev sahibi, evinden çıkarmak istediği Suriye göçmeni kiracısının kapısını baltayla kırdı. Daha sonra eve girip içerideki kapıları ve camları da baltayla parçaladı.





Ekonomik kriz nedeniyle zamlarda bir türlü anlaşamayan ev sahipleri ile kiracılar arasında yaşanan gerilim devam ediyor. Yaşanan son olayda da iddiaya göre 1.200 TL olan kirayı 4 bin TL’ye yükseltmek isteyen Naim A. isimli ev sahibi, kiracının zammı kabul etmemesi üzerine evin kapısını baltayla kırdı . Naim A., ev sahibi içeriye girerek etrafa zarar vermeye başladı.

Naim A., evdeki diğer kapıları da baltayla parçaladı. Uyanan aile, bağırıp yardım istemeye çalıştı. Sesleri duyan komşularının gelmesi üzerine ev sahibi Naim A., daireyi terk etti. Göçmen aile, durumu polis ekiplerine bildirdi.

Naim A., olayın ardından kiracılarının suyunu ve doğalgazını kesti. Korkuya kapılan kiracı aile, kırılan daire kapısını değiştirdi. Endişeli aile, kapının arkasına da koltukları dayayarak kendilerince önlem aldı. Ev sahibinin baltayla daire kapısının kırdığı anlar, bina sakinleri tarafından cep telefonu ile görüntülendi. Görüntülerde, Naim A., elindeki baltayla defalarca vurduğu kapıyı parçalıyor.

BABA VE OĞUL GÖZALTINA ALINDI

Olay yerine gelerek incelemede bulunan ekipler, ev sahibi Naim A. ile oğlu İhsan A. (65)’yı gözaltına aldı. Gözaltına alınan baba ve oğul polis merkezindeki işlemlerinin ardından “Konut Dokunulmazlığının İhlali” ve “Mala Zarar Verme” suçundan adli makamlara sevk edildi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap