SON DAKİKA



Haber > Gündem > Abdüllatif Şener'in oğlu anneannesini öldürdü!

Abdüllatif Şener'in oğlu anneannesini öldürdü!

01 Ağustos 2024 Perşembe - 09:21




Eski bakanlardan Abdüllatif Şener'in oğlu B. Şener ile anneannesi Leyla Çetiner arasında nedeni bilinmeyen bir tartışma çıktı. Kavgaya dönüşen olayda torunu tarafından rehin alınan Leyla Çetiner silahla vurularak hayatını kaybetti. Bedirhan Şener, polis ekiplerince gözaltına alındı.





Eski Bakan Abdüllatif Şener'in oğlu B.Ş. ile anneannesi L.Ç. arasında Ankara'da ikamet ettikleri Ayrancı Mahallesi'ndeki evlerinde henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.

Ankara'da, eski bakanlardan Abdüllatif Şener'in oğlu B.Ş., evinde rehin aldığı anneannesi L.Ç.’i tabancayla vurarak öldürdü. Şüpheli B.Ş., polis tarafından gözaltına alındı.

 

Eski Bakanlardan Abdüllatif Şener'in oğlu Bedirhan Şener, evinde rehin aldığı anneannesini silahla vurarak öldürdü.

Olay, akşam saatlerinde Çankaya ilçesi Güvenevler Mahallesi'nde meydana geldi. Eski bakan Abdüllatif Şener'in oğlu B.Ş. ile anneannesi L.Ç. arasında, Meneviş Sokak'ta ikamet ettikleri evlerinde henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine B.Ş., anneannesi L.Ç.'i tabancayla rehin aldı. Bunun üzerine Abdüllatif Şener, sokağa çıkarak durumu polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Polis ekiplerinin destek istemesi üzerine bölgeye özel harekat polisleri sevk edildi. Bu sırada B.Ş.’in tabancasını ateşlemesi sonucu anneannesi L.Ç., vuruldu.  B.Ş. polis ekiplerince gözaltına alınırken, sağlık ekiplerince yapılan kontrolde L.Ç.’in hayatını kaybettiği belirlendi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. (DHA)


 

 Eski Bakanlardan Abdüllatif Şener'in oğlu Bedirhan Şener, evinde rehin aldığı anneannesini silahla vurarak öldürdü.

"PSİKOLOJİK SORUNLARI VARDI"

Psikolojik sorunları olduğu öne sürülen B.Ş., henüz belirlenemeyen nedenle anneannesi L.Ç.’i ile tartıştı. Anneanne ve torun arasındaki tartışmanın büyümesi üzerine evde bulunan Abdüllatif Şener ve eşi Berrin Şener’in polise haber vermek için dışarı çıktığı sırada evden 4 el silah sesi geldi. Şener'in ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri B.Ş.'i gözaltına aldı. Ardından eve giren sağlık ekipleri vücuduna isabet eden kurşunlarla ağır yaralı olduğu belirlenen L.Ç.’e ilk müdahaleyi yaptı. Daha sonra ambulansla özel bir hastaneye kaldırılan L.Ç., burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Eski Bakanlardan Abdüllatif Şener'in oğlu Bedirhan Şener, evinde rehin aldığı anneannesini silahla vurarak öldürdü.


Güvenevler Mahalle Muhtarı Seviye Ardıç ise olaya ilişkin, "Azam aradı beni, mahalleden silah sesi geldiğini ve ambulansların, polis ekiplerinin olduğunu söyledi. Hemen geldim olay yerine. Polislerden ve mahalledeki insanlardan öğrendiğim Abdüllatif Şener'in oğlu olduğu. 4 el ateş edildiği söyleniyor. Bildiğimiz kadarıyla yaralının hastaneye gittiği ve orada vefat ettiğini söyleniyor" dedi.

'BİR KADIN ANNEMİ VURDULAR DİYE BAĞIRDI'

İsmini vermek istemeyen ve ailenin yan binada oturan komşusu olduğunu söyleyen kişi, olay öncesinde tartışma sesi duymadığını belirterek, "Komşularıyım, yan binada oturuyorum. 4 el silah sesi duydum. Panik oldum ve pencereyi açtım. Bir kadın (Şener'in eşi Berrin Şener) 'annemi vurdular' diye bağırdı. Kapıda bir beyefendi vardı, o da telefonla uğraşıyordu. Ben direk kadının yanına gittim ve sakinleştirmeye çalıştım. Su verdim ve yardımcı oldum. Daha sonra polis ve ambulans geldi. Sağlık personellerini içeri almadılar, silahlı olabilir diye. Yaklaşık 20 dakika kapıda içeri girmeyi bekledik" diye konuştu.

ŞENER'DEN İLK AÇIKLAMA

Sözcü’ye konuşan Abdüllatif Şener, iddiaların asılsız olduğunu ve eşinin hayatta olduğunu belirterek şunları söyledi:

"Psikolojik sorunları olan oğlum karşısındaki kişinin anneannesinin olduğunu bile bilmeden ateş etmiş. Çok üzgünüz. Vahim bir olay. Oğlumun, annesini öldürdüğü iddiaları doğru değil."

DHA


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap