SON DAKİKA



Haber > Gündem > Ahmet Davutoğlu'ndan Perinçek'e: 'İbreti alem için..."

Ahmet Davutoğlu'ndan Perinçek'e: 'İbreti alem için..."

22 Haziran 2021 Salı - 17:55




Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, partisinin Çin’e karşı başlattığı imza kampanyasına ilişkin dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.





Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, partisinin Çin’e karşı başlattığı imza kampanyasını detaylarını duyurdu. Hükümeti sert sözlerle eleştiren Ahmet Davutoğlu,  Meclis’in de Doğu Türkistan’daki zulme sessiz kaldığını belirterek, “Bütün partilere bu imzalar iletilecek. Bakalım, AK Parti ile MHP’nin bu imzalara karşı tutumları ne olacak?” ifadelerini kullandı.

“İbreti alem için söyledim; her partiye, Doğu Perinçek’e de gönderin” ifadelerini kullanan Ahmet Davutoğlu, şöyle devam etti:

“ Filistin, Arakan, Somali’ye nasıl sahip çıktıysak Doğu Türkistan’daki kardeşlerimize de sahip çıkacağız. Çin’e sesleniyorum; Çin büyük bir medeniyetin diyarıdır. Çin düşmanı değiliz, yaptıklarınız medeniyetinizin değerlerine de aykırı.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap