SON DAKİKA



Haber > Gündem > Ak Parti'de yerel seçim çalışmaları

Ak Parti'de yerel seçim çalışmaları

02 Ocak 2014 Perşembe - 12:18




Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrüçküoğlu ve Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş yerel seçim gezilerini sürdürüyor.





AK Parti Akoluk Belde Teşkilatı ve Yeşiltepe Mahalle teşkilatlarını ziyaret ederek vatandaşlarla birlikte olan Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, 30 Mart’ta yapılacak mahalli seçimlerin önemine dikkat çekerek “Bu seçim basit bir mahalli seçim değil. Tüm milletimizin geleceğinin seçimi. Demokrasinin, insan hak ve hürriyetlerinin, yargının kökleştiği, temellerini kuvvetlendirmiş olacağının seçimidir” dedi. AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş ile birlikte katıldığı ziyaretlerde coşku ile karşılanan Gümrükçüoğlu, Türkiye’de sağlanan istikrar ve demokratik kazanımların artık geri dönülemez şekilde yerleştiğini anlayan dış güçlerin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef tahtasına koyduğunun altını çizdi. Gümrükçüoğlu ” İsrail ve Amerika, ‘ne yapalım ve ne edelim. Hangi planın uygulanması ile birlikte Başbakanı, hükümeti, AK Parti’yi itibarsızlaştıralım ve bu sarsıntı ile birlikte Türkiye’nin ekonomisini, sosyal yapısını çökertelim ‘ anlayışıyla ürettikleri toplum mühendisliği ile kumpaslarla, planlarla, tuzaklarla birlikte bu milletin yönünü istedikleri yöne çevirmenin uğraşındalar. Bunu 17 Aralık’tan beri yaşamaktayız“ ifadelerini kullandı. Başkan Gümrükçüoğlu Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın bugüne kadar yolsuzluğun, hırsızlığın ve rüşvetin üzerine sonuna kadar üzerine gittiğine dikkat çekerek, “Başbakanımız bugüne kadar yolsuzluğun, hırsızlığın ve rüşvetin şiddetle üzerine gitmiştir. ‘Derhal gereği yapılsın’ demiştir. Milletimiz bu oyunu bozacak. Dış güçlere fırsat vermeyecek. Milletimizin ve ülkemizin önünün kesilmesini engellemek için hepimiz bir nefer gibi çalışmalıyız ve dilimiz döndüğünce tüm vatandaşlarımıza anlatmalıyız.2014 yılı mahalli seçimleri basit bir mahalli seçim değil. Tüm milletimizin geleceğinin seçimi. Çocuklarımızın, torunlarımızın hür bir memlekette inandıklarını yaşayabilmelerinin seçimi. Demokrasinin, insan hak ve hürriyetlerinin, yargının kökleştiği, temellerini kuvvetlendirmiş olacağının seçimidir.” şeklinde konuştu. Türkiye’de var olan istikrarı yıkmak için Gezi olaylarında istediğini elde edemeyen güçlerin şimdi de yolsuzlukları kamuflaj malzemesi olarak milletin önüne koyup, ülkenin önünü kesmeye çalıştıklarını kaydeden AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş ise konuşmasında oynanan oyuna dikkat çekti. Altunbaş, “Dış güçler ne diyor? Siz İran’la ticaret yapamazsınız, biz yaparız. Siz Azerbaycan’la ticaret yapamazsınız, biz yaparız, siz Kuzey Irak petrollerini dünyaya aktaramazsınız veya aktarırsanız para transferi yaparsanız sizin bankanızın üzerinden olmaz bizim bankamızın üzerinden olacak. Bu dayatmaların karşısında dirayetli olarak duran Başbakanımız aynı zamanda dış güçlerin ilk hedefindeki insandır. Çünkü Türkiye öyle bir eşiğe geldi ki bu eşiği döndüğünde artık tutulabilecek bir ülke olmadığını bu güçler anlamışlardır. Vatandaşlarımız bunun farkındadır ve seçimlerde de gereğini yapacaktır” diye konuştu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap