SON DAKİKA



Haber > Gündem > Akaryakıt zammına çözüm bulundu! Ayçiçek yağı ile çalışan araç geliyor

Akaryakıt zammına çözüm bulundu! Ayçiçek yağı ile çalışan araç geliyor

04 Şubat 2022 Cuma - 14:54




Akaryakıt fiyatlarına gelen zamlar çözüm bulundu. Trakya'da ayçiçek yağı rezervlerini müjdeleyen vatandaş, ayçiçek yağı ile çalışan araç üretildiğini duyurdu.





Dolar ve Brent petrol fiyatlarının tetiklediği akaryakıt fiyatları 15 TL'ye dayandı. Benzin, motorin, LPG fiyatlarına gelen zamlara kesin çözüm(!) bulundu.

Daha önce Trakya'da 670 milyar litre ayçiçek yağı rezervlerini müjdeleyen vatandaş, ayçiçek yağı ile çalışan araç da üretildiğini müjdeledi.

Sosyal medyadan verdiği müjdeli haberle hem güldüren hem de dikkatleri üstüne çeken vatandaş, şu ifadeleri kullandı:

"Ayçiçek yağı müjdesini verdikten sonra, uluslararası güçlerin işbirlikçisi CHP, İYİ Parti ve diğerleri adeta çıldırdı. Dünyanın süper gücü olmamız karşısında bizi çekemediler. Bugün benim şahsımdan AK Parti zihniyetini eleştirmişler. Bu topraklarda AK Parti zihniyeti kolay kolay yetişmiyor. Siz anlayamazsınız AK Parti zihniyetini. Bugün yeni bir müjde daha vereceğim. Biz 670 milyar litre ayçiçek yağı bulduk ya, 250 yıl bizim stokumuzda ayçiçek yağı olacak ya, şimdi Lozan'dan dolayı bunu çıkaramıyoruz evet ama 2023'te Lozan ortadan kalkacak. 2023'te de yerli ve milli arabamızı piyasaya süreceğiz ya, biz Kayserili ve Konyalı bilim adamlarıyla konuştuk. Ayçiçek yağı ile çalışan motor icat ettik. 2023 yılında bunu piyasaya süreceğiz. Size inat ayçiçek yağı ile çalışan yerli ve milli aracımız 2023 yılında yollarda olacak. Herkese de 50 litre bedava vereceğiz"

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap