A+ A-
Yorum
10

Akdoğan bombaladı

Yayın Tarihi: 09.09.2015 - 14:34 | Güncelleme Tarihi: 09.09.2015 - 14:33
Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

İşte Yalçın Akdoğan'ın konuşmasından satır başları;

Hukuk sistemini terör örgütü yok sayıyor. ona verilen tepkiler de hukuk çerçevesinde olmalıdır. AK Parti başkanlıklarına onlarca saldırı gerçekleşmiştir. Bütün bu saldırıları da kınamak gerekiyor. Çifte standart gütmemek gerekiyor. Türkiye terörle yeni tanışmış değildir. Terörün durması için ne kadfar çalıştığımız biliniyor. Bu çalışmalara o zaman karşı çıkanlar bu gün de bizi eleştiriyor.

İnsan hayatı üzerinden siyaset yapmak alçaklıktır. Bizim için bir insanın hayatı jher iktidardan her türlü koltuktan daha önemlidir. Bu operasyonlar bir sebep değildir bir sonuçtur. Yapılan kanlı saldırıların sonucudur. Terör örgütü bir takım terör saldırıları yapmış ardından bu operasyonlar başlamıştır.

"CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN SÖZLERİNİN ÇARPITILMASI...."

Siyasi bir projesi olmayanlar Erdoğan karşıtlığı üzerinden bu eksikliğini gidermeye çalışıyor. Biz bir şehidimizin tek damla kanını 550 milletvekiline değişmeyiz diyen Erdoğan'ın sözlerinin çarpıtılması ayrı bir provokasyondur.

"DAVUL DEMİRTAŞ'IN BOYNUNDA, TOKMAK KANDİL'İN ELİNDEDİR"

Mücadele hukuk çerçevesi içinde vatandaşımızın hak ve hukukunu korumak için yapılmaktadır. Hizmet ve yatırımlardan geri durmayız. Bölge halkı devlet nerede diye sormaktadır. Devlet de devletliğini yapmaktadır. HDP yaptığı hesaplarla Çözüm Sürecini sabote etmiştir. PKK ile ortak çalışmaktadırlar. Davul Demirtaş'ın boynunda tokmak Kandil'in elindedir.