SON DAKİKA



Haber > Gündem > AKP’li vekilden seçim anketi itirafı: Erdoğan’a büyük fark atıyor

AKP’li vekilden seçim anketi itirafı: Erdoğan’a büyük fark atıyor

02 Haziran 2022 Perşembe - 20:07




Araştırma şirketleri son seçim anketlerini yayınlarken AKP’li bir milletvekilinden çok konuşulacak bir itiraf geldi. Deniz Zeyrek'in yazısına göre bu vekil seçimleri kaybedeceklerini itiraf etti.





Son seçim anketleri ortaya koyuyor ki önümüzdeki seçimlerde AK Parti ve MHP’nin oluşturduğu Cumhur İttifakı, muhalefet karşısında çok büyük bir hezimete uğrayacak. Bu gerçeği Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti’den bazı isimler kabul etmese de çok konuşulacak itiraflar da gelmeye başladı.

Sözcü Gazeteci yazar Deniz Zeyrek dünkü “AKP’li vekilden seçim anketi itirafı: Erdoğan’a büyük fark atıyor” başlıklı yazısında AKP’li bir milletvekiliyle yaptığı sohbeti okurlarına aktardı. Deniz Zeyrek’in seçim anketleri üzerine konuştuğu AKP’li milletvekili söz konusu yazıya göre gerçeği AK Parti’nin seçimi kaybedeceği gerçeğini kabul etmiş durumda.

"BİZİM ANKETLERDE DE DURUM FARKLI DEĞİL"

Deniz Zeyrek, sohbet ettiği vekile “Anketler nasıl geliyor” diye sorduğunu aktarırken kendisine “Çok iç açıcı değil” cevabının verildiğini belirtti. MAK Araştırma'nın seçim anketine göre “AK Parti yüzde 30'un altına düşmüş” hatırlatmasını yapan Zeyrek’e AKP’li vekil “Bizim anketlerde de durum pek farklı değil, en son yüzde 31 bulmuştuk” şeklinde karşılık verdi.

SEÇİM ANKETLERİNE GÖRE ERDOĞAN'A EN BÜYÜK FARKI KİM ATIYOR?


MAK Araştırma’ya göre Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a oy verebileceğini söyleyenlerin oranı yüzde 36 olurken Bütün kararsızlar Erdoğan'a eklense Erdoğan 40'ı zor buluyor. Bu veriyi de AKP’li vekile soran Zeyrek kendisine verilen cevaba çok şaşırdığını belirtti.

Zeyrek’in yazısına göre AKP’li vekil bu seçim anketi verisi karşısında AK Partili eski vekil “Bizimkilerde de durum aynı. Hatta şunu söyleyeyim, adı geçen tüm muhalefet adayları ikili sorulduğunda Cumhurbaşkanımızı geçiyor.” İfadelerini kullandı.

Deniz Zeyrek, Cumhurbaşkanlığı seçimleri için böyle büyük bir itirafta bulunan AKP’li vekile Zeyrek, Erdoğan’ın karşısında en büyük farkı hangi olası adayın attığını sorarken “ Mansur Yavaş” cevabını aldığını da okurlarıyla paylaştı.

Beğendim
1
Sevdim
1
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap