SON DAKİKA



Haber > Gündem > Akşener heyecanı...

Akşener heyecanı...

23 Ağustos 2017 Çarşamba - 09:16








Uzun yıllardan beri sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ülkede yeterli muhalefet olmadığından şikayet ediyordu. İşte bu zayıf muhalefet ülkemizin gidişatınla da direk bağlantılı olduğu için önemi büyük. 15 senedir hiçbir seçimi kaybetmeyen iktidarın karşısında hep aynı yüzler vardı. Kendilerini yenilemeyen hep aynı unsurlarla mücadele eden partiler bir arpa boyu yol gidemediler. Bu partilerden biri ana muhalefet partisi CHP, diğeri ise Bahçeli ile MHP.

CHP ana muhalefet görevini sürdürürken, Bahçelili MHP, muhalefetliği bırakmış iktidarın payandasına girmiştir. MHP tabanında yaşanan hareketlilik görmezden gelinip engellenmeye çalışılınca radikal kararlar alınmaya başlandı. Özellikle delegelerin Bahçeli tarafından belirlenmesinin ardından, parti içinde mücadele hemen hemen imkansız hale geldi. İşte bu noktada yeni parti kurmak şart olmuştu.

İlk fişeği ateşleyen Meral Akşener’in ardından bir çok ülkücü başta olmak üzere bazı siyasilerin de katılımıyla bu işin resmiyete kavuşmasına ramak kaldı. Akşener’in yılmadan, usanmadan ortaya koyduğu mücadele sonunda yeni bir partiyle vücut bulacak. Vatandaşında umudu olabilecek bir parti ülkeye zarar değil kar getirecektir. Sürekli eleştiren değil, eleştirinin yanında çözümde üretebilecek merkez sağ parti aynı zamanda küskün MHP’lilerinde yuvası olacaktır.

Merak Akşener’le beraber olması zor gözüken Koray Aydın da MHP’den ümidini kesince Akşener’in yanında yerini aldı. Asıl merak edilen Trabzon ayağında Akşener’in kimlerle yürüyeceği... Beklenen o ki Akşener’in yıpranmış, denenmiş isimlerle değil yeni ve genç bir kadroyla hareket etmeli. Bu başarılamazsa yeni partinin hiçbir esprisi olmaz.

Kamuoyunda Akşener’e karşı bir ilgi olduğu yadsınamaz bir gerçek. Ha bu oylara ne kadar yansır bunu konuşmak için çok erken. Bu güne kadar muhalifliği MHP yönetimi ağırlıklıydı. Merak edilen ülke siyasetine nasıl bir soluk getireceği. Tecrübesiyle, cesaretiyle Türk siyasetinde bende varım diyen Meral Akşener’e yeni siyaset hayatından başarılar dilerim... Kalın sağlıcakla...


YENİ AVM ŞART!

Trabzon’da 3 AVM olmasına rağmen, tam anlamıyla hizmet veren Forum AVM. Diğerleri ise foruma göre çok gerideler. Söylemem o ki Trabzon’da böyle büyük devasa ikinci bir AVM’ye ihtiyaç var. Bu şekilde şehre ayrı bir katma değer katacak markaları da içinde barındırabilir. Nüfus artışı gösteren Trabzon’da istek ve taleplerde her geçen gün artmakta. Trabzon’a gelecek olan yeni markalar yeni bir iş istihdamını da beraberinde getirecektir.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap