SON DAKİKA



Haber > Gündem > Akşener krizi dünya basınına böyle yansıdı!

Akşener krizi dünya basınına böyle yansıdı!

04 Mart 2023 Cumartesi - 13:41




Dün İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 6'lı masanın adayının Kılıçdaroğlu olduğunu ve CHP liderinin adaylığına karşı çıktığını söyledi. İBB Başkanı İmamoğlu ve ABB Başkanı Mansur Yavaş'ı aday olmaya çağıran Akşener'i dünya basını manşetten gördü.





Meral Akşener'in dün 6'lı masa hakkındaki açıklamaları gündeme bomba gibi düştü. Söz konusu açıklamalarda muhalefet adayının Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu belirten Akşener, bu adaylığa karşı çıktığını belirtti. Akşener'in bu açıklamaları ise dünya basınında ses getirdi. Yunan, Fransız Alman ve Orta Doğu'nun önde gelen medya kuruluşları olayı manşetten okuyucularına sundu.

Meral Akşener şu ifadeleri kullanmıştı: En sonda söyleyeceklerimizi başta söyleyeyim; İYİ Parti kıskaca alınmış, bir dayatmaya mecbur bırakılmış, ölüm ile sıtma arasında tercihe zorlanmıştır. Buna boyun eğmeyecektir. Kişisel ikbal hesapları için üretilmiş siyasetin hınk deyicisi olmayacaktır.

ÖNERİLERİMİZ REDDEDİLDİ

5 parti dünkü toplantıda 'Kılıçdaroğlu aday olsun' dedi. Yapılan tüm kamuoyu araştırmalarında uzun süredir Erdoğan'a karşı açık ara kazanan iki ismi beyan ettik. Bu iki isim sayın Mansur Yavaş ile sayın Ekrem İmamoğlu.  Maalesef ve maalesef bu görüş ve önerilerimiz asadaki paydaşlarımız tarafından kesin bir biçimde reddedildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap