A+ A-
Yorum
10

Akşener'in Erzincan ziyaretinde gergin anlar: Yalan söylüyorsunuz

Yayın Tarihi: 11.08.2021 - 20:21 | Güncelleme Tarihi: 11.08.2021 - 20:20
İYİ Parti lideri Meral Akşener'in Erzincan'da kahvehane ziyareti sırasında gergin anlar yaşandı. AKP'ye yapılan eleştirileri kaldıramayan vatandaş "Yalan konuşuyorsunuz" diyerek tepki gösterdi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Erzincan'da merkez, Çayırlı ve Tercan ilçelerinde esnaf ziyaretlerinde bulundu.

KAHVEHANEDE GERGİNLİK ÇIKTI

Tercan'da bir kahvehaneye giren Meral Akşener, bir vatandaşla sohbet ederken vatandaşın da hükümete yönelik eleştirilerde bulunması üzerine konuşmadan rahatsız olan şehit ağabeyi Yusuf Budak, oturduğu masadan kalkarak "Yalan söylüyorsunuz" diyerek tepki gösterdi . Bir süre gergin anlar yaşanırken Akşener, kahvehaneden çıkarak esnaf ziyaretlerini sürdürdü.

"ACINDAN ÖLÜYORDUNUZ"

Şehit ağabeyi Yusuf Budak, "Yalan söylüyorsunuz" diyerek, "Allah'tan korkun. Yalan konuşmayın. Acından ölüyordunuz şimdi çok şeye sahipsiniz. Ne olmuş memlekete. Yalan konuşmayız. 90'lı yılları hatırlayın. Hepimiz kardeşiz. Terörle geçen yıllarda Tendürek'e çıkamıyorduk. Şimdi dört dörtlük askeri güce sahibiz. Açız, açız, açız diyor. Ne açız. Emekli maaşını alıyor akşama kadar keyif çatıyorsun. İsrail'in, ABD'ye karşı dik duruyoruz." ifadeleriyle tepkisini gösterdi.

Akşener, Tercan ilçesinin ardından kara yoluyla Erzurum'a hareket etti.

Muhabir/Editör:Hamdi Usta
Etiketler