SON DAKİKA



Haber > Gündem > Alman zulmü!

Alman zulmü!

08 Aralık 2016 Perşembe - 08:11




Hemşehrimiz TBMM Başkanvekili Ayşenur Bahçekapılı Almanya’da önce soyuldu, ardından polis tarafından gözaltına alınıp sorgulandı.





GEÇİCİ PASAPORT

■ TBMM Başkanvekili, AK Parti İstanbul Milletvekili Ayşenur Bahçekapılı'nın Almanya'nın Köln kentine yaptığı seyahat sırasında otel lobisinde çantası çalındı. Çantada telefon, pasaport, kredi kartları, kimlik kartları bulunuyordu. Durumu polise bildiren Bahçekapılı konsoloslukla irtibata geçip geçici pasaport çıkartıp havalimanına gitti. 

İLGİLENDİRMEZ DEDİ

■ Havalimanında büyük şokla karşılaşan Bahçekapılı, “Polis beni alıkoydu. Geçici pasaportu kabul etmediler. Diplomatik pasaport taşıdığımı, konsolosluk ile irtibata geçmelerini söyledim, karakolda tutulan tutanağı gösterdik, ikna edemedik. Ne dediysem 'bizi ilgilendirmez' dediler” dedi.   

AB’Yİ İSTEMİYORUZ

■ Bahçekapılı, şöyle devam etti: “Gerekli araştırmaları yaptıktan sonra 'bizi takip edin' dediler. Bizi pasaport kuyruğuna kadar getirdiler. Pasaport kuyruğuna geldiğimizde çok sinirlenmiştim. 'Bu AB dediğiniz şeyse, istemiyoruz AB'yi' diye bağırdık. Polis bu kez bizi susturmaya çalıştı, 'susmazsanız sizi alıkoyarız' diye tehdit ettiler.”  

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap