SON DAKİKA



Haber > Gündem > Ankara'da yol yarıldı!

Ankara'da yol yarıldı!

15 Haziran 2016 Çarşamba - 14:18




Ankara'da bulunan Mercan Caddesi'nin bir bölümü komşu parselde süren inşaatta tekniğine uygun yapılmadığı için yarılarak çöktü.





Ankara Büyükşehir Belediyesince, Çankaya Büyükesat Mahallesi Mercan Caddesi'nin bir bölümünün, bölgede devam eden bir inşaatta, tekniğine uygun yapılmayan kazı çalışması nedeniyle çöktüğü bildirildi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, dün gece Mercan Caddesi'nin bir petrol istasyonu yakınındaki bölümünde, saat 22.30 sıralarında yaklaşık 7-8 metre derinliğinde çökme meydana geldi. Çökme sonucu petrol istasyonu hizasında bulunan taş duvarlarda da hasar oluştu.

MAL VE CAN KAYBI YAŞANMADI

Çökmenin akşam saatlerinde meydana gelmesi nedeniyle, herhangi bir can ve mal kaybı yaşanmadı.


Olay yerinde inceleme başlatan Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı yetkilileri, yoldaki çökmenin, komşu parselde devam eden inşaatta tekniğine uygun yapılmayan kazı ve forekazık sisteminin yetersizliğinden kaynaklandığını belirledi.

Çökme sonucu altyapı sistemlerinin de tahrip olduğu bölgede, yaşanan kısa süreli su kesintisi, ekiplerin çalışmasıyla giderildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap