SON DAKİKA



Haber > Gündem > Atalay Demirci'nin yüzüne tükürdü

Atalay Demirci'nin yüzüne tükürdü

04 Ağustos 2016 Perşembe - 12:30




Atalay Demirci ile röportaj yapan Beyaz TV muhabiri, "Bu benim kendi fikrim. Onlarca insan öldü, 'Kurban olurum' diyebildiniz.





Yazıklar olsun diyorum.." diyerek Atalay Demirci'nin yüzüne tükürdü. Atalay Demirci'nin bu sözler üzerine objektife gülümsediği görüldü.

Bir yarışma programında şampiyon olarak ünlenen Atalay Demirci'nin, 15 Temmuz darbe girişiminden sonra meydanlara çıkarak 'Demokrasi Nöbeti'ne katılmasına karşın sosyal medya üzerinden Enes Kanter ve Hakan Şükür'le yaptığı konuşmalar ortaya çıktı. 'Kandırıldım' diyen komedyene tepkiler sürüyor. Son tepki ise Beyaz TV muhabirinden.

Atalay Demirci ile röportaj yapan Beyaz TV muhabiri Levent Kelleci, sinirlerine hakim olamayarak Demirci'nin yüzüne tükürdü.

"SİZ DE ONLARIN KÖPEĞİSİNİZ"


Muhabir tepkisini şu sözlerle dile getirdi; "Muhabirlik yapmak çok zordu. Ben sizin doğru söylediğinize inanmıyorum. Bence, siz de onların köpeğisiniz. Bu benim kendi fikrim. Onlarca insan öldü, 'Kurban olurum' diyebildiniz. Yazıklar olsun diyorum.." Muhabirin sert tepkisine rağmen Atalay Demirci'nin gülümsediği de objektiflere yansıdı.

ATALAY DEMİRCİ KİMDİR?

Atalay Demirci, Ankara'da doğdu. 8 Temmuz 1976 doğumlu iki çocuk babası Demirci 34 ülkede 3000'den fazla gösteri yapıldığı biliniyor. Yetenek Sizsiniz programına katılarak ün yapmış, Hülya Avşar ile atışmaları ilk geldiği günden beri büyük ses getirmiş ve sonunda programı kazanmıştı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap