SON DAKİKA



Haber > Gündem > ATV Müge Anlı'da skandal: Oğluna okul harcı vermeyen Safiye, Akkuşlu Cüneyt için 2 ev sattı!

ATV Müge Anlı'da skandal: Oğluna okul harcı vermeyen Safiye, Akkuşlu Cüneyt için 2 ev sattı!

26 Kasım 2021 Cuma - 19:15




ATV Müge Anlı canlı yayınında 25 yıllık evliliğini noktaladıktan sonra sosyal medyadan tanıştığı Akkuşlu Cüneyt Demiral'a paralarını kaptıran Safiye Çallı'nın oğlundan üniversite kayıt harcı parasını esirgediği ortaya çıkınca Müge Anlı bir kez daha küplere bindi... Hem Safiye'ye hem de Cüneyt'e kızan Anlı, 'Bu programda çok dolandırıcı gördüm ama senin gibisini görmedim' dedi.





ATV Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayınında hem sunucu Müge Anlı'ya hem de ekran başındaki izleyicilere 'saç baş yoldurtan' 'Akkuşlu Cüneyt Demiral' dolandırıcılığı işlenmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde 25 yıllık evliliğini bitirdikten sonra Ordulu yerel türkücü Akkuşlu Cüneyt Demiral'a paralarını kaptıran Safiye Çallı'nın programa başvurmasıyla gündeme gelen 'hikaye' gibi olayın baş 'kahramanı' Cüneyt Demiral stüdyoda bugün de canlı yayına konuk oldu. Programda tüm parasını 29 yaşındaki Ordulu yerel şarkıcı Akkuşlu Cüneyt'e veren Safiye Çallı isimli temizlik çalışanı kadının 25 yaşındaki oğluna üniversite kaydı için gereken harç ücreti olan 1500-2000 TL civarındaki parayı vermediği gerçeği ortaya çıktı. İki ev parasını kaptırdı

Geçtiğimiz günlerde Müge Anlı'nın programına Facebook’tan tanıştığı türkücü tarafından dolandırıldığını iddia ederek katılan Safiye Çallı'nın davranışları hem Müge Anlı'yı hem de izleyenleri kızdırdı. Çallı, 25 yıllık evliliğinden olan oğlunun Safiye Çallı, 15 yaş küçük türkücü sevgilisi Cüneyt Demiral'ın evlenme vaadiyle Ankara ve Ordu'daki iki evinin parasını kaptırdığını söyledi.  Safiye'den aldığı paralarla kendisine lüks araç alıp fotoğraflarını yayınladı

Kendinden 15 yaş büyük sevgilisinden aldığı paralarla araba ve arsa alıp onu terk eden türkücünün Cüneyt Demiral, sahne adıyla Akkuşlu Cüneyt olduğu öne sürüldü. Evlilik vaadiyle tüm birikiminden olan Çallı, görüşmeden önce de sık sık borç olarak para gönderdiğini söyledi. Genel vekaletname de verdiğini söyleyen Çallı, İstanbul'da ev alacağı vaadiyle kandırıldığını iddia etti. Demiral'ın aldığı paralarla kendisine çok lüks bir araç aldığı ve o araçla fotoğrak çektirip sosyal medyadan yayınladığı ortaya çıktı. Müge Anlı bile çileden çıktı! Oğluna vermediği okul parasının kat kat fazlasını Cüneyt'e vermiş!

Soğukkanlılığıyla tanınan başarılı sunucu Müge Anlı, Safiye Çallı'ya 'saf görünüyorsun' dedi ancak kendi oğlundan esirgediği 'üniversite kayıt parasının' misli misli fazlasını sevgilisi Cüneyt Demiral'a kendi eliyle kaptırdığını öğrenince adeta 'çileden çıktı.' 'Bu programda çok dolandırıcı gördüm ama Cüneyt senin gibisini görmedim'

Müge Anlı, Akkuşlu Cüneyt'e 'Bu programda çok dolandırıcı gördüm, kimler geldi bu programa... Ama Cüneyt senin gibisini görmedim' dedi. 


Annesi de isyan etti: O kadının parasını öde!

Ordulu türkücünün annesi de canlı yayına telefonla bağlanarak oğluna "Biz sana haram yedirmedik, ne zorluklarla büyüttük. O kadının parasını öde, seni artık bu şekilde televizyonda görmek istemiyoruz" diye seslendi. Eski eşi de hala borçlarını ödüyor!

Müge Anlı'nın, katıldıkları günden bu yana 'Bu kadının parasını ödeyeceksin' dediği Cüneyt Demiral'ın eski eşi de telefonla yayına bağlanıp, Demiral'ın düğünden kalan borçları ve pek çok ayrı ayrı borcunu da hala ödediğini söyledi.  Öte yandan dünkü programa telefonla bağlanan ve rahat tavırlarıyla Müge Anlı'ya adeta sinir krizi geçirten Cüneyt Demiral için stüdyoda 'dolandırıcılık' iddialarıyla telefonlar susmak bilmedi.
Akkuşlu Cüneyt'in rahat tavırları Müge Anlı'nın sinirlerini zıplattı

Bugünkü canlı yayında stüdyoya gelen Cüneyt Demiral Safiye Çallı ile yüzleşti. Soğukkanlı tavrı ve rahatlığıyla Müge Anlı'yı ve stüdyoya gelen babasını çileden çıkarırken, dolandırılıp kandırıldığını iddia eden Safiye Çallı’nın da ara ara gülümsemesi ve programın kendisine kalması için sağladığı otelin adresini Cüneyt'e vermesinin ortaya çıkmasıyla Müge Anlı'nın sinirleri zıpladı. Müge Anlı, Çallı'ya “Çok aşıksın, gel dese yeniden gideceksin” yorumunda bulundu. Müge Anlı TDK'dan 'Jigolo'nun tanımını okudu

Dünkü canlı yayında gerçekeleşen telefon bağlantısında Müge Anlı, TDK’dan “Jigolo” tanımını okuyarak “Bu işi mi yapıyorsunuz?” sorusunu yönelten Akkuşlu Cüneyt, bugünkü canlı yayında stüdyoya geldi ve Safiye Çallı ile canlı yayınında yüzleşti.  Soğukkanlı ve rahat tavrıyla hem babasını hem de Müge Anlı'yı çileden çıkardı

Türkücü tarafından dolandırıldığı iddiasıyla Müge Anlı'ya başvuran Çallı 25 yıllık evliliğini bitirdikten sonra tekrar evlenmek istedi. Ankara ve Ordu'daki evlerini satarak Cüneyt'e araba alan Safiye Çallı programın son bölümünde gözyaşlarına boğulmuştu. Akkuşlu Cüneyt olarak tanınan Cüneyt Demiral, bugün stüdyoda soğukkanlı tavrı ve rahatlığıyla  Müge Anlı'yı ve stüdyoya gelen babasını çileden çıkardı.


'Çok aşıksın, gel dese yeniden gideceksin'

Tüm birikimini evlenmek istediği Cüneyt Demiral'a kaptıran Safiye Çallı da ara ara gülümsemesi ve programın kendisine kalması için sağladığı otelin adresini Cüneyt'e vermesinin ortaya çıkmasıyla Müge Anlı'nın sinirlerini zorladı.  Müge Anlı, Çallı'ya 'Çok aşıksın, gel dese yeniden gideceksin' dedi. Evlilik vaadiyle tüm birikiminden olan Çallı, görüşmeden önce de sık sık borç olarak para gönderdiğini söyledi. İddiaya konu olan Türkücü Cüneyt’in sattığı evlerle araba ve arsa aldığı ortaya çıktı. Vekaletname de verdiğini söyleyen Çallı, İstanbul’da ev alacağı vaadiyle kandırıldığını belirtti.
Babası da dayanamadı!

Akkuşlu Cüneyt Demiral'ın 'pişkin' tavırları yalnızca Müge Anlı'yı değil babasını da sinirlendirdi, "Ayrıldıysan ayrıldın, kadının parasını öde" diyerek oğluna çıkıştı. "Safiye ile evlenecektim"

Safiye Çallı ile yüzleşen Cüneyt Demiral “Bana o kadar emeği olan insan. Safiye ile evlenecektim. Defalarca engellememe rağmen beni buldu.” dedi. Demiral, Safiye Çallı'nın mutlu olmadığını ima ederek, kendisini 'memnun ve mutlu etmesi'ni istediği yönünde mesajlar attığını ifade etti. Müge Anlı'yı da en çok çıldırtan sözler bunlar oldu. “Mağdur Kadınları Mutlu Etme Derneği Başkanı mısın?”

Demiral’ın ifadeleri karşısında çıldıran Müge Anlı, Demiral’a “Mağdur Kadınları Mutlu Etme Derneği Başkanı mısın?” diye sordu.

Başka kadınlardan da 'dolandırma' ve 'özel görüntü ile şantaj' iddiası var!


Öte yandan ismini vermeyen kadın izleyicilerden biri de telefonla bağlantı yaparak yıllar önce Cüneyt Demiral'la tanıştığını, 50 bin TL istediğini, evinde iç çamaşırlarının ve yatağının fotoğrafını çekerek 'Bunları ailene göstermemi istemiyorsan istediğim parayı verirsin' diye tehdit ettiğini öne sürdü. "Sanki ana muhalefet liderisin!"

Programa telefonla bağlanan Demiral, Müge Anlı'ya söyledikleri ile de çıldırttı. Anlı'ya,"Şu anda bana karalama kampanyası düzenleniyor" diyerek kendini aklamaya çalışan Cüneyt Demiral herkesi şaşırttı. Bunun üzerinde Müge Anlı, "Ya kim sana karalama kampanyası düzenleyecek. Sanki ana muhalefet liderisin!" diyerek tepki gösterdi. "Lüks araba senin neyine, kaskosunu bile baban ödemiş"

Soğukkanlılığı ile bilinen başarılı sunucu Müge Anlı, temizlikçilikle yaşamını sürdüren Safiye Çallı'ya evini sattırıp kendine lüks araç alan Akkuşlu Cümeyt'e "Lüks araba senin neyine, kaskosunu bile baban ödemiş. Sen kendini ne sanıyorsun? Senin bu yaptığına en basit ve düzgün tabirle ne denir biliyor musun, alçaklık" diyerek çıkıştı. "Benim araba çok yakıyor Müge Hanım"

Kadınları dolandırırak geçimini sağlayan Akkuşlu Cüneyt Demiral'a yine aynı telefon bağlantısında, "100 bin lirayı nereye harcadın" diye soruldu. Verdiği "Benim araba çok yakıyor Müge Hanım" cevabıyla ekran başıındakileri sinir krizine soktu.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap