SON DAKİKA



Haber > Gündem > Bahçeli, AYM'yi hedef aldı: HDP'yi kapatmaktan kaçınırsa

Bahçeli, AYM'yi hedef aldı: HDP'yi kapatmaktan kaçınırsa

01 Ağustos 2021 Pazar - 12:44




MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, HDP üzerinden AYM'yi hedef aldı "HDP’yi kapatmaktan kaçınırsa hesabını millete veremez" dedi.





Türkiye, başta Marmaris olmak üzere turizm bölgelerinde günlerdir süren ve söndürülemeyen yangınlarla boğuşurken, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin gündeminde Anayasa Mahkemesi ve HDP var.

Daha önce birçok kez AYM'yi hedef alan Bahçeli, son olarak mahkemenin HDP'yi kapatması için baskıyı artırdı ve, "HDP’nin kapatılması meselesi artık hukukun konusudur. Anayasa Mahkemesinin vereceği kararı sabırla bekleyeceğiz. Sınır ötesinde, sınır içinde, dağda taşta elde edilen başarıları bir kalemde silip atamayız. Dağda teslim olmadığımız bölücü teröre, Mecliste boyun eğemeyiz. HDP kapatılmalıdır, kapatılması adaletin gereğidir. Anayasa Mahkemesi hak ihlali maskesi altında HDP’yi kapatmaktan kaçınırsa, bunun hesabını millete veremez" dedi.

Türkgün'e açıklamalarda bulunan Bahçeli, HDP'yi 'PKK'nin diğer yüzü' olmakla suçladı ve HDP'nin Türkiye'de kökleri bulunmadığını iddia etti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap