SON DAKİKA



Haber > Gündem > Bahçeli'den Katar yorumu!

Bahçeli'den Katar yorumu!

06 Haziran 2017 Salı - 12:02








Katar'daki gelişmeleri yorumlayan Bahçeli, ' Katar’a uygulanan tedbirler, saldırgan dayatmacı izole edicidir. Katar’ın tecrit edilmesi beklenmedik hadiselere kapı açabilecektir. ABD Başkanı’nın kılıç dansı, silah anlaşması dilerim ki tüm Ortadoğu’ya bir darbe olarak inmesin' dedi.

ABD Başkanı'nın Suudi Arabistan ziyaretinin üzerinden kısa bir süre sonra bu gelişmelerin ortaya çıkması etraflıca değerlendirilmelidir. Katar'a uygulanan tedbirler, saldırgan dayatmacı izole edicidir. Bu tedbirlerin ABD ile bağımsız, İran ile bağlantısız olduğunu düşünülmemelidir. Katar'ın tecrit edilmesi beklenmedik hadiselere kapı açabilecektir. Bu kapsamda İran'ın kuşatmaya alındığı, yeni bir çatışma atmosferinin doğduğunu söylemek temelsiz bir yorum olmayacaktır. Türkiye, körfez işbirliği üyelerinin kendi aralarındaki görüş farklılıklarını diyalog yoluyla çözmelerini tavsiye etmiştir. ABD Başkanı'nın kılıç dansı, silah anlaşması dilerim ki tüm Ortadoğu'ya bir darbe olarak inmesin.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap