A+ A-
Yorum
10

Bakan Koca’dan çok konuşulacak fotoğraf: Bir devir sona erdi!

Yayın Tarihi: 26.04.2022 - 11:17 | Güncelleme Tarihi: 26.04.2022 - 11:16
Gazeteci Ahmet Hakan bugünkü yazısının bir bölümünde Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın el sıkıştığı fotoğrafı paylaşırken “Bir devir sona ermiş demektir” ifadelerini kullandı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca siyasi temasları esnasında kendini karşılayan isimlerle tokalaşmaya başlarken Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan, Bakan Koca’nın bu hareketini köşesine taşıdı.

Koronavirüs salgını süresince yaptığı her toplantılarda mesafe uyarısında bulunan Fahrettin Koca’nın vatandaşlarla tokalaşmaya başlamasını gören Ahmet Hakan köşesinde bu duruma “Yumruk tokuşturmaya son” ara başlığını atarken “Bir devir sona ermiş demektir.” diye belirtti.

"BİR DEVİR SONA ERMİŞ DEMEKTİR"

Fahrettin Koca’nın söz konusu fotoğrafını okuyucularıyla paylaşan Ahmet Hakan yazısında “Gönül selamı, kol tokuşturma falan... Hepsini geride bıraktım. Hatta yumruk bile tokuşturmuyorum. Konvansiyonel el sıkışmaya çoktan geçtim. Benim durumumdan tabii ki sembolik bir anlam çıkmaz. Ama Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın durumundan sembolik anlamın bile ötesinde bir mesaj çıkar. Bakan Koca tokalaşmaya başlamışsa... Bir devir sona ermiş demektir. İşte bu fotoğraf, bir devrin sona erdiğini gösteriyor.” İfadelerini kullandı.

Muhabir/Editör:Hamdi Usta