SON DAKİKA



Haber > Gündem > Bakan Kurum'dan Kanal İstanbul çıkışı: "Ne istediler de engelledik"

Bakan Kurum'dan Kanal İstanbul çıkışı: "Ne istediler de engelledik"

02 Ocak 2022 Pazar - 14:11




Çevre, Şehircilik Bakanı Murat Kurum, CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun Kanal İstanbul'a yatırım yapmayın sözlerine yanıt verdi. Bakan Kurum, "Ne istediler de engelledik" dedi.





Çevre, Şehircilik Bakanı Murat Kurum, iktidara yakınlığı ile bilinen Türkiye Gazetesi'ne önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Kurum, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Kanal İstanbul'a yönelik ‘yatırım yapmayın’ sözlerine karşı, "Ne istediler de engelledik" dedi.

Bakan Kurum şu ifadeleri kullandı:

"Milletimiz ne yapıldığını görüyor. ‘Bize iş yaptırmıyorsunuz. Engelliyorsunuz’ diyorlar. Bizden ne istemişler de? Milletin menfaatine, faydasına ne varsa biz o tarafta durduk. Onlar bizi ne kadar dedikodunun ve polemiğin içine sokmaya çalışsalar da biz orada olmayacağız.

Proje kapsamında Kanal İstanbul’un her iki yakasında riskli yapı stokunun azaltılması kapsamında yatay mimari anlayışıyla yüzde 52’si yeşil alan ve sosyal donatı alanlarından oluşan imar planlama süreci Bakanlığımızın ilgili tüm birimleri tarafından titizlikle yürütüldü. Şu anda imar planını kesinleştirdiğimiz alanlarda, imar uygulaması işlemi aynı planlama sürecinde olduğu gibi hassasiyetle yürütülüyor. Tapu tescil işlemlerimizi de en kısa sürede tamamlayacağız."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap