A+ A-
Yorum
10

Bakan Nebati’nin sınıf arkadaşı anlattı: Benzin istasyonları vardı

Yayın Tarihi: 13.10.2022 - 10:47
Zafer Partisi’nden Aslan Yaman Bakan Nebati’nin sınıf arkadaşı olduğunu söyledi. Nebati hakkında ilginç bilgiler veren Yaman arkadaşının okula tekrar geri dönmesini istedi.

Zafer Parti’li Dr. Aslan Yaman Bakan Nurettin Nebati’nin sınıf arkadaşı olduğunu söylerken ilginç açıklamalarda bulundu.

Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati’yle İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden sınıf arkadaşı olduğunu söyleyen Zafer Partisi Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Dr. Aslan Yaman “Nebati nasıl bir öğrenciydi” sorusuna cevap verdi.

FAKÜLTEYE DÖNMESİNİ İSTEDİ

Nabati’nin ekonomiyle ilgili sözlerini eleştiren Aslan Yaman “Sayın bakana diyorum ki sen fakülteye dön, bizim zamanımızda asistan olan arkadaşlarımızın hepsi profesör oldular, size heterodoksu, ortadoksu bir güzel anlatsınlar.” Diye konuştu.

"BENZİN İSTASYONLARI VARDI"

Konuşmasının devamında Üniversite yıllarında Bakan Nebati’yle ilgili bildiklerini anlatan Yaman “Nureddin daha çok kendi işlerini takip ederdi. Üniversite sırasında Nureddin Bey’in tekstil işleri vardı, o işlerle uğraşırdı daha çok. Topkapı’da benzin istasyonları vardı, sık sık Urfa’ya gider gelirdi. Cemaat işleri de vardı ayrıca. Okulda kendisini çok görmedik ama sınavlara girerdi tabii” dedi.

Muhabir/Editör:Hamdi Usta
Etiketler