A+ A-
Yorum
10

Başbakan Yıldırım: Hadi oradan, yazıklar olsun!

Yayın Tarihi: 01.03.2017 - 15:15 | Güncelleme Tarihi: 01.03.2017 - 15:14
Başbakan Binali Yıldırım "Sandığa gidip haysiyetinizle, şerefinizle hayır diyeceksiniz" diyen Kemal Kılıçdaroğlu'na "Hadi ordan, yazıklar olsun" dedi.

Başbakan Binali Yıldırım'ın Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi referandumu için Anadolu'daki ilk durağı Amasya oldu.

 Yıldırım Amasya'da Yavuz Sultan Selim Meydanı'nda yaptığı konuşmasında geçtiğimiz günlerde yaptığı grup toplantısında "Sandığa gidip, haysiyetinizle ve şerefinizle hayır diyeceksiniz" diyen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na seslendi.

Yıldırım, "Yaptığımız değişiklikle Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini getiriyoruz. Kılıçdaroğlu, Bahçeli siz de gelin dedik. Bunun için Sayın Bahçeli'ye çok teşekkür ediyoruz. İsterdik ki CHP de bu yolculukta bizimle olsun. Ama bunlar millete değil, mahkemelere güveniyorlar.

YAZIKLAR OLSUN!

Bunların Türkiye'nin hayrına olan hiçbir adıma evet dediğini görmedik. Dün de hayır dediler bugün de hayır diyorlar. Daha geçen gün diyor ki efendim gideceksiniz sandığa, haysiyetinizle, şerefinizle hayır diyeceksiniz. Hadi ordan! Yazıklar olsun. Benim vatandaşım 79 milyon. Evet de der hayır da! Ne karar verirse versin başımızın üzerinde yeri var. Yazıklar olsun. Böyle bir anlayışın Amasya'ya Türkiye'ye vereceği bir şey var mı?" dedi.