SON DAKİKA



Haber > Gündem > Başbuğ isyan etti

Başbuğ isyan etti

08 Ekim 2013 Salı - 09:25




Eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ için 'Ergenekon ve PKK terör örgütü lideri' yazısı asan vatandaşa mahkeme 3 bin TL para cezası verdi.





Eski Genelkurmay Başkanı emekli Orgeneral İlker Başbuğ, bir mahkemenin kendisini "terör örgütü yöneticisi" olduğuna hükmederken, başka bir mahkemenin kendisine "terör örgütü lideri" denilmesini hakaret suçu olarak kabul etmesini "Yaşanılan olaylar karşısında, insanların akıl sağlığını koruyabilmeleri gerçekten çok zor" ifadesi ile değerlendirdi. Başbuğ, "Adalet bir ülkenin her şeyidir. Adaletin olmadığı bir yerde, diğer şeylerin var olmasının hiçbir anlamı yoktur. Bu hafta, Türk yargısının kendisini test tarihi olarak tarihte yerini alacaktır" dedi. Ergenekon davasında "hükümeti devirmeye teşebbüs" iddiasıyla müebbet hapis cezasına çarptırılan eski Genelkurmay Başkanı emekli Orgeneral İlker Başbuğ, kendisine "terör örgütü lideri" diyen vatandaşın hakaret suçundan ceza almasını yazılı açıklama ile değerlendirdi. Türkiye’de inanılmaz olaylar yaşandığını belirten Başbuğ, "Yaşanılan olaylar karşısında, insanların akıl sağlığını koruyabilmeleri gerçekten çok zor" dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap