SON DAKİKA



Haber > Gündem > Bayraktar’dan Erdoğan’ı kızdıracak paylaşım: Kul hakkı yemekten...

Bayraktar’dan Erdoğan’ı kızdıracak paylaşım: Kul hakkı yemekten...

13 Mayıs 2022 Cuma - 17:18




Zaman zaman yaptığı açıklamalarla AK Parti iktidarını eleştiren AKP’li eski Bakan Erdoğan Bayraktar’dan yine imalı bir paylaşım geldi.





Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Erdoğan Bayraktar yine yaptığı bir açıklamayla gündem oldu. Erdoğan Bayraktar’ın yine isim vermeden iktidarı eleştirdiği öne sürüldü.

Geçtiğimiz yıllarda Bkanların rüşvet aldığı iddiası üzerine yürütülen 17-25 Aralık soruşturması esnasında istifa eden eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, bu seferde sosyal medya paylaşımıyla gündem oldu. Bayraktar kendi sosyal medya hesabından “Kul hakkı yemekten ve emanete ihanet etmekten uzak duranlara selam olsun" ifadelerinin yer aldığı bir paylaşım gerçekleştirdi.

YALANDAN VE KİBİRDEN UZDAK DURUN

Bayraktar, isim vermeden göndermede bulunduğu paylaşım kısa zamanda sosyal medyanın en çok konuşulan konuları arasına girdi.

Bayraktar Twitter hesabından tam olarak şunları yazdı:

"Yalandan, kibirden, kul hakkı yemekten ve emanete ihanet etmekten uzak duranlara selam olsun. Allah sigara içmekten ve şişmanlıktan korusun."


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap