SON DAKİKA



Haber > Gündem > Bukalemun siyaseti!..

Bukalemun siyaseti!..

07 Mayıs 2015 Perşembe - 10:10








Ben diyeyim ‘hükmedenler’, siz söyleyin ‘hükümet edenler’ miting meydanlarında 3-4 ay önce, barış elçileri kabul ederek Dolmabahçe’den ortak deklarasyon yayınladıklarını; Şimdi ‘terör örgütünün arkasında olduğu parti’ diye tarif ediyorlar.

Yetmedi, dini inanç olarak 5 yıl önce ‘Zerdüşt’ diye ilan ettikten sonra, aynı masaya oturunca Müslüman yaptıklarını, yeniden (bırakın Zerdüştlüğü) neredeyse dinsiz sayıyorlar.

‘Bukalemum siyaseti’ denilene örnek denilebilir mi?

Size kalmış!



TRABZONSPOR ve ŞAMPİYONLUK...

Son resmi şampiyonluk kupasını 1983-84 sezonunda, yani bundan 31 sezon önce kazanan Trabzonspor’un içinde bulunduğu konumu ve buna  bağlı olarak da sürekli başarısızlığın nedenini Trabzon Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı işadamı Şükrü Güngör Köleoğlu, bir cümle ile özetledi:

-”Trabzonspor’un sil baştan yapmaya zamanı yok. Ama, bu hareket tarzı ile de şampiyon olmasının imkanı yok.”

HİRO’NUN ELLERİ...

Günümüzün tıbbi ve sosyal sorunları hızla artıyor.


Bunlardan  biri sosyal alanda her yerde artan saldırganlık, diğeri ise tıbbi olarak bel ve boyun fıtıklarının had safhaya ulaşması.

Çözüm; Saldırganlığa karşı savunmayı öğrenmek, bel ve boyun fıtıklarını da uzmanının eline teslim etmek.

Bizim ‘Hiro’ dediğimiz bir Japon dostumuz var. Tam adı Hirotaka Takebayashı. Rahmetli Gazeteci-yazar Ömer Güner’in kızı Pınar’ın eşi. 10 yıldır Türkiye’de. Hem ‘Akido’ denilen savunma sporu uzmanı, hem de elleri ile belirli bir seviyede olan bel ve boyun fıtıklarına fizyoterapistliği ile derman olan biri.

Zaman zaman Türkiye’ye geliyor. İstiyoruz ki; Trabzon’da devamlı kalsın. Burada görev, sosyal alanda Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ne, tıbbi olarak da özel hastanelere düşüyor. Biz de onlara ‘Hiro”yu değerlendirin’ diye çağrı yapıyoruz.

ZENGİNLİK BUDUR!..

Türkiye’de 4 ayda 103 bin esnaf işi terk ederken, 6 ayda 20 bin kişi belge olarak müteahhitliğe başladı. Böylelikle 2.700 müteahhitin bulunduğu Almanya’yı çatlatırcasına Türkiye’deki sayı 305 bine yükseldi.



ARSLANTÜRK’ÜN GÖRDÜĞÜ...

21_7
Bu fotoğraf Ulusal Fındık Konseyi Başkanı, fındık ihracatçısı Sebahattin Arslantürk tarafından, bağ-bahçe, dere-tepe dolaşıp fındık rekoltesi ile ilgili gerçekçi tespitler yapmak için gezdiği yerlerin birinde, Ordu’nun Kumru ilçesinde çekilmiştir ve de söze ihtiyaç duydurtmayacak kadar yorumsuzdur.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap