SON DAKİKA



Haber > Gündem > Camide vaaz sırasında 'biz açız aç' sesleri! Valilik açıklama yaptı

Camide vaaz sırasında 'biz açız aç' sesleri! Valilik açıklama yaptı

21 Ocak 2022 Cuma - 17:13




Burdur'da cuma namazı vaazı sırasında camiye giren Z.D. isimli bir kadın, “Biz açız aç” diye bağırdı. Valilik ise açıklamasında kadının alkollü olduğunu ihtiyaçları için çalışma yapılacağı belirtti.





Burdur’un merkeze bağlı Pazar mahallesinde bulunan Ulu Camii’ne giren 43 yaşındaki Z.D. isimli bir kadın vatandaş, “Burada dünya kadar emekli var ve biz açız aç” diye bağırdı.

Z.D. isimli kadının bağırması üzerine yanına giden cami cemaati, kadını dinledi.

Cami dışında bağırmaya devam eden kadın daha sonra gözlerden kayboldu. 

Burdur Valiliği ise konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Z.D. isimli vatandaşın olay anında alkollü (2.32 promil) olduğu tespit edilmiş, vatandaşın tedavi ve ihtiyaçlarının karşılanması için Valiliğimizce gerekli çalışmalar başlatılmıştır.” ifadelerini kullandı.

Valiliğin açıklaması şöyle: 

“21/01/2022 tarihinde İlimiz Merkez Ulu Camii’nde Cuma Namazı öncesi vaaz esnasında Z.D. isimli bayan bir vatandaşımız cami içerisinde cemaate hitaben bazı söylemlerde bulunmuştur. Adı geçen ile ilgili yapılan incelemede; Z.D. isimli vatandaşın olay anında alkollü (2.32 promil) olduğu tespit edilmiş, vatandaşın tedavi ve ihtiyaçlarının karşılanması için Valiliğimizce gerekli çalışmalar başlatılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
2
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap