SON DAKİKA



Haber > Gündem > Çay fiyatı akaryakıt fiyatıyla yarışıyor! 1 bardak çay 9 TL'ye çıktı!

Çay fiyatı akaryakıt fiyatıyla yarışıyor! 1 bardak çay 9 TL'ye çıktı!

25 Kasım 2021 Perşembe - 13:12




İstanbul'da bazı kafelerde bir bardak çay fiyatı ise 9 liraya kadar yükseldi. Akaryakıt fiyatlarına dün yapılan zam sonrası İstanbul'da 1 litre benzinin fiyatı 9.69 liraya çıkmıştı.





Döviz kurlarında yaşanan ani yükseliş, tüm sektörleri etkilemeye başladı. Akaryakıt fiyatlarına dün yapılan zam sonrası İstanbul'da 1 litre benzin 9,69 TL'ye çıkmıştı. Akaryakıt fiyatlarına her an yeni bir zam beklentisi büyürken, kafelerdeki çay fiyatları dudak uçuklattı. İstanbul ve Kocaeli'deki bazı kafelerin çay fiyatlarını 9 liraya yükselttiği öne sürüldü. Bir bardak çayın 9 TL'ye çıkması tepkilere neden oldu.

SOKAK ARASI KAFELERDE DE ÇAY FİYATLARI YÜKSELDİ

Vatandaşlar, sadece lüks mekanlarda değil sokak aralarında ya da daha denize uzak kafelerde de çay fiyatlarının aynı derecede yükseldiğini belirtiyor.

BENZİN FİYATIYLA YARIŞIYOR

Diğer yandan bir bardak çay ile 1 litre benzin fiyatı arasındaki makasın da ciddi anlamda kapanması dikkat çekti. Dün gelen 1.02 kuruşluk zam sonrası İstanbul'da 1 litre benzinin fiyatı 9.69 liraya çıktı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap