SON DAKİKA



Haber > Gündem > Cemal Enginyurt’tan Erdoğan’a yeni asgari ücret teklifi!

Cemal Enginyurt’tan Erdoğan’a yeni asgari ücret teklifi!

05 Nisan 2022 Salı - 11:03




Asgari ücrete temmuz ayında yapılacağı iddia edilen zamla ilgili Demokrat Parti Ordu milletvekili Cemal Enginyurt’tan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a bir teklif geldi.





Milletvekili Cemal Enginyurt Temmuz ayında asgari ücrete yeni bir zam yapılacak iddialarıyla ilgili vatandaşın dayanacak sabrının kalmadığı ve biran önce Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın asgari ücrete zam yapması gerektiğini söyledi.

AK Parti’den gelen bazı açıklamalarla asgari ücrete yıl içerisinde bir kez daha zam yapılması noktasında çalışmalar olduğu söylenirken Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt vatandaşın alım gücünün çoktan tükendiği ve temmuz ayına kadar beklenmemesi gerektiğini belirtti.

"TEMMUZU BEKLEMEYİN MAAŞLARA ZAM YAPIN"

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a seslenen Cemal Enginyurt Twitter hesabından yaptığı açıklamada “İktidara ve başındaki şahsa sesleniyorum; Enflasyon yalancı TUİK rakamlarına göre %61 oldu. MEMURUN, EMEKLİNİN, İŞÇİNİN maaşı eridi, alım gücü yerlerde sürünüyor. Temmuzu beklemeyin. Maaşlara Enflasyon oranında zam yapın. Millet aç aç. Sabredecek hali kalmadı. Siz sabredin.” Teklifinde bulundu

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap