A+ A-
Yorum
10

Cirav'dan Uslu'ya kınama

Yayın Tarihi: 09.02.2015 - 15:08 | Güncelleme Tarihi: 09.02.2015 - 14:59
Trabzon Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mehmet Cirav, Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Mahmut Uslu’nun maçtan sonra yaptığı açıklamaları çok çirkin bu

Mehmet Cirav, Mahmut Uslu’nun sadece bir camiayı değil, bir şehri, hatta tarafsız ve sağduyu sahibi herkesi rahatsız edecek seviyede bir üslupla yaptığı açıklamalardan utanması gerektiğini belirterek şunları söyledi:

“Spor, ahlâkın azami seviyede kullanılması gereken bir alandır. Ancak görüyoruz ki, Fenerbahçe Genel Sekreteri sadece sahadaki Trabzonspor’u değil, komple Trabzon’u aşağılamanın çabası içine girmiştir. Aslında bu tarz kendilerine yakışan bir davranıştır. Çünkü, geçmişte hakemlerin soyunma odalarının kapılarını kimlerin nasıl tekmelediğini, hakemleri baskı altına almaya çalıştığını cümle-alem biliyor. Kaldı ki, son maçta hakem Trabzonspor’un baskısı altında kalmış diye bir durum söz konusu değildir. Kalsa idi, Aykut’a şamar atan Egemen’i kapı dışarı etmesi gerekirdi.”

Trabzon olarak, Mahmut Uslu gibi Türk futboluna her mekan ve zeminde zarar veren kişilerin dışlanması gerektiğine inandıklarını kaydeden Mehmet Cirav, “Aslında bunların gerçek yüzü budur. Hep hak yemişlerdir, hak gasp etmişlerdir. Mahmut Uslu, iyi bir iş yaparak geçmişinden arınmak istiyor ise, Trabzonspor camiası ve Trabzon’dan özür dilemelidir” dedi.