SON DAKİKA



Haber > Gündem > Cumhurbaşkanı Erdoğan: Futbolcu olacaktım babam önümü kesti!

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Futbolcu olacaktım babam önümü kesti!

29 Kasım 2021 Pazartesi - 16:08




Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, gençliğinde futbolcu olmak istediğini ancak babasının önünü kestiğini söyledi.





Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Tayyip Erdoğan, "Engelleri Birlikte Aştık İzmir Buluşması"nda engelli vatandaşlarla bir araya geldi. Metin Şentürk'ün de katıldığı programda şarkılar söylendi, Erdoğan'ın Şentürk'e sorduğu AK Parti İstanbul Milletvekili Lokman Ayva ile tanışıp tanışmadığına ilişkin soruya Şentürk "Gözüm bir yerden ısırıyor Cumhurbaşkanı'm" yanıtını verdi.

Haber Ankara'da yer alan habere göre, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Tayyip Erdoğan, "spor aşkının nereden geldiğine" yönelk soruya, "14 yaşında mahallede futbola başladım. O zaman imam hatipte okuyordum. Amatör kümede aynı zamanda futbola devam ettim. İstanbul'da Camialtı Spor Kulübü vardı, orada oynadım. Daha sonra okul bitince oradan İETT'ye transfer oldum. Amatör kümede bu ara tabii profesyonel teklif filan geldi ama Babam Allah rahmet etsin iyi ki önümü kesti" yanıtını verdi.

BABASINDAN, ERDOĞAN'A: "BEN SENİ OKUMAN İÇİN YETİŞTİRİYORUM"

Babasının kendisine "Ben seni okuman için yetiştiriyorum, sen profesyonel futbola devam etmeyeceksin" dediğini aktaran Erdoğan, "İyi de bir transfer teklifi gelmiş ama babama saygım çok çok ileriydi. Babam da hafife almazdı işi, tam böyle asker. Babam öyle dedikten sonra bizim farklı şey yapmamız mümkün değildi ve futbolu babamın dediği şekilde amatör kümede devam ettirerek bitirdik, hayırlı da oldu. Siyasete bütün ağırlığımızı verdik. Siyasete o gün bugündür devam ettik. Malum İstanbul'a belediye başkanı olduk, ondan sonra başbakanlık, cumhurbaşkanlığı millete hizmet yolunda devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap