A+ A-
Yorum
10

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ordumuz üzerinden siyasi hesap görülmesine müsaade etmeyiz

Yayın Tarihi: 09.09.2024 - 22:19
Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine Toplantı'nın ardından açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Kahraman ordumuzun yıpratılmasına da ordumuz üzerinden siyasi hesap görülmesine de müsaade etmeyiz. Aynı hassasiyet Gazi Mustafa Kemal için de geçerlidir" dedi.
Kaynak:AA

Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nın ardından millete seslendi.

Ahlat'ta gerçekleştirilen son kabine toplantısından bugüne "aşk ile koşan yorulmaz" düsturuyla ülke ve millet için aşkla çalıştıklarını belirten Erdoğan, ağustos ayına damga vuran şanlı zaferlerin her sene olduğu gibi yine büyük bir coşkuyla anıldığını ifade etti.

Erdoğan, 26 Ağustos'ta Anadolu'nun kapılarını millete açan Malazgirt Zaferi'nin 953'üncü yıl dönümünün gururla idrak edildiğini, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda da bu topraklardaki varlığı tescilleyen Büyük Zafer'in 102'nci yıl dönümünün aynı heyecanla kutlandığını söyledi.

Harp okullarının mezuniyet törenlerine iştirak ederek, genç teğmenlerin ve ailelerinin mezuniyet sevincini paylaştıklarını dile getiren Erdoğan, bu sene harp okullarından 103'ü misafir olmak üzere 1613 öğrencinin mezun olduğunu belirtti.