SON DAKİKA



Haber > Gündem > Deccal Şam'da zuhur etti... Kim bu deccal?

Deccal Şam'da zuhur etti... Kim bu deccal?

09 Aralık 2015 Çarşamba - 10:51








Suriye’de oluşan karmaşık durum, özellikle DAEŞ konusunda kafalar tamamen karışmış durumda. Bunu güya Esat dahil herkes ‘terör örgütü’ olarak tanımlarken, bir de bakıyorsunuz ki, Esat petrol ihtiyacını bunlardan karşılıyor. Enteresan olan DAEŞ de aldığı milyon dolarlarla Suriye ve Irak’ın ortasına çöküyor. Peki, gelelim PYD’ye... Türkiye için ‘PKK’ anlamı taşıyor. Fakat müttefik ABD için ise sözde DAEŞ’e karşı kullanılıyor(!). Nasıl ittifak ise? Diğer taraftan Ruslar TC’ye kızgın. PYD’ye silah yardımı yapıyor zaten. ABD de güya ‘DAEŞ’e karşı savaşsın’ diye PYD’ye silah yardımı yapıyor değil mi?

Eee, hani ABD ile Rusya karşıt iki cephe idi? Bunları acaba bir ortak paydada birleştiren nedir? Benim bildiğim ortak düşman olması gerekir ki, iki zıt kutup bir araya gelsin. Acaba bu ortak düşman veya hedef TC olmaya? Kafam iyice karıştı. Sonra bakıyorsunuz, DAEŞ için başta “IŞİD” dendi değil mi? Yani “Irak Şam İslam Devleti(!)”. Yesinler onların Müslümanlığını, icraatları ortada. Peki, İran İslam Cumhuriyeti’ne ne demeli? Burada da ‘İslam’ kelimesi var ama Ruslarla ve Esat’la bir olup Müslümanları katlediyor. Yani Müslüman İran, Müslümanları yakıyor, kavuruyor, öldürüyor. Yoksa Şia’lık özelliklerinde ‘Allah’ fikri bir tarafa; Hz. Muhammed’in peygamberliğini inkâr edip, Hz. Ali’yi mi peygamber ittihaz edip, İslam’dan çıktılar da bizim haberimiz yok?

Vallahi Hz. Ali ayağa kalksa tüm Acemlerin kafasını teker teker keser, ne benzer DAEŞ’lilere. Zira bir Müslüman bunca Müslümana İran kadar zulüm eder mi? Kafam yine karıştı. Aklıma şu geliyor; demek Müslüman(!) İran dahil tüm Dünya birleşmiş, Müslüman Türkiye’nin ve Türklerin başına çorap örmeye çalışıyor. Allah Erdoğan’ın ve TC’nin yardımcısı olsun. Geçelim şimdi de şu meseleye... Bir bakın. Son zamanlarda yapılan bir araştırmaya göre DAEŞ’e Avrupa ülkelerinden önemli ölçüde katılımlar oluyormuş. Mesela bu katılımların bin 500’ü İngiltere ve bin kişisi de Fransa’dan olmuş. Geçen hafta ise Türkiye sınırlarından Suriye’ye DAEŞ’e katılmak için geçiş yapmak isterken yakalanan 67 kişiden 35’i Avrupalı yabancılarmış. İnsan düşünmeden edemiyor.

Bu nasıl Irak Şam İslam Devleti(IŞİD) kurma hareketi imiş? Bizim bildiğimiz bu Avrupalılar Hıristiyan’dır. Peki DAEŞ’e İslam(!) adına yaptığı savaşta nasıl katılıp, sözüm ona Cihat’a(!) iştirak ediyorlar? Bu işin altında bir başka iş olduğu, zaman ilerledikçe ortaya çıkıyor. Elbette konu İslam değil. “İsrail’e yeni topraklar hediye etmek” iddiamda halen ısrar ediyorum. Bu Esat denilen kimse de son asrın Deccal’i olsa gerek. DAEŞ de onun askerleri. İran Acemleri ise Deccal’ın mürtet Müslüman askerleri.

Deccal’ın İslam literatüründeki tarifi “Şam’dan çıkacak ve tüm Dünya’yı fesada verecek” şeklinde idi? İşte başka nasıl Deccal olunur? Bakın tüm Dünya burada toplanmış, kimin eli kimin cebinde belli değil. Tüm zulümler Müslümanlara yapılıyor. Uyanık Haçlılar bu sefer Dünya’nın kolayını buldu. ‘İslam Devleti’ maskesi ile İsrail devleti ve BOP projesi gerçekleşecek. Müslümanların da yeni ‘Selahattin Eyyubi’ye ihtiyacı var. Acaba o da kim ola? Nasıl, taşlar oturuyor değil mi? Peki ya İran’a ne oluyor?


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
1
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap