SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Akçaabat Kapalı Yüzme Havuzuna kavuşuyor

Akçaabat Kapalı Yüzme Havuzuna kavuşuyor

03 Ağustos 2024 Cumartesi - 16:25




Trabzon'un Akçaabat ilçesinin Yaylacık Mahallesi sahil kısmında yapımı devam eden Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzunun kaba inşaatının tamamlanmak üzere olduğu belirtildi.





Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzunun inşaatında incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı. Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzunda yaptığı incelemeler sonucunda havuzun kaba inşaatının tamamlanmak üzere olduğunu ve inşaatta ince imalatların yapımının devam ettiğini belirtti.

Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzunun uluslararası standartlarda yapıldığını şehirdeki çocuklara, gençlere, üniversite öğrencilere ve tüm Akçaabatlılara kaliteli bir hizmet sunulacağını söyleyen Başkan Ekim, "Yeşille mavinin kucaklaştığı şehrimizde hemşehrilerimizi vizyon projelerle buluşturmaya devam ediyoruz. Şehrimiz için önemli yatırımlardan biri olan Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzumuz, Allah’ın izniyle çok yakında hizmet vermeye başlayacak. Yüzme havuzunda kaba inşaat tamamlandı diyebiliriz. İnce imalatların yapımına başlandı. Bu kapsamda inşaat içerisinde sıva yapılıp seramikler döşeniyor. Cam ve çatı çalışmaları yapılıyor. Klima, yağmur ve havalandırma sistemleri şekilleniyor. Havuzumuz açılışını tüm hemşehrilerimle birlikte inşallah çok yakında gerçekleştireceğiz. Akçaabat’ta yediden yetmişe herkesin faydalanabileceği yüzme havuzumuz, bir çok uluslararası organizasyona da ev sahipliği yapabilecek. Şehrimiz, spor ve sağlık turizmi açısından gelişme göstermiş olacak. Ayrıca sahil şehri olan Akçaabat’ımızda yüzme bilmeyen de kalmayacak. Çocuklarımız, gençlerimiz, Şehrimizdeki üniversite öğrencileri, hanım kardeşlerimiz kısacası yediden yetmişe herkes Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzumuzdan en yüksek seviyede istifade edebilecek. Şimdiden şehrimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.



İHA

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap