SON DAKİKA



Haber > Gündem > Değişim sırası Saadet Partisinde

Değişim sırası Saadet Partisinde

04 Haziran 2024 Salı - 09:17








CHP ve İYİ Parti'deki Genel Başkanlık koltuğunun değişmesinin ardından sıra Saadet Partisi'ne geldi. 30 Haziran'da Ankara'da yapılacak kongreye Temel Karamollaoğlu aday olmayacağı kongrede beş isimin öne çıktığı belirtiliyor.Yerel seçimler öncesi değişe giden CHP'de değişim olumlu bir hava yaratmışken, seçimde büyük bir mağlubiyet yaşayan İYİ Parti ve Saadet partisinde değişim seçim sonrasına kaldı. Yeni bir yapılanmaya ve gençleşmeye gitmek isteyen Saadet partisinde geleneklerden de partiyi koparmayacak bir isimin seçilmesi hedefleniyor.

Adaylar içinde öne çıkan isimlerden biri olan Gümüşhane Şiran doğumlu, Saadet Partisi Parti Sözcüsü ve İstanbul Milletvekili olan Birol Aydın aynı zamanda da son seçimde Saadet Partisinin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olmuştu.

Saadet partisi merkez sağda oluşan ciddi boşluğu değişmek istiyorsa buna partinin üst kademesinden başlamalıdır. Saadet partisi Ankara'dan başlayacak değişimi illere yayarsa eski günlerine dönmesi ve vatandaşın gözünde bir alternatif olması içten bile değil.

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap