SON DAKİKA



Haber > Gündem > Devletten katliama onay

Devletten katliama onay

20 Haziran 2015 Cumartesi - 09:04




Artvin Orman Bölge Müdürlüğü ‘ağaçlar kesilecek’ diyor, Artvinliler Orman Bölge Müdürlüğü’nü işgal ederek ormanına sahip çıkıyor. CHP Artvin Milletvek





HUKUK DIŞI

Artvin’in Cerattepe mevkiinde çıkartılması planlanan madenler için mahkeme ÇED olumlu kararını iptal etmişti. Ancak firma yetkilileri ÇED olumlu raporu alarak ağaç kesmek için harekete geçti. Bu durumu duyan Artvinliler Orman Bölge Müdürlüğü’ne giderek kurumu işgal etti. Vatandaşlara CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan da destek çıktı.

UÇAKLA İZİN

Kurum yetkililerine uyarıda bulunan Bayraktutan, "Hükümet boşluğundan yararlanılarak uyduruk bir rapor alındı. Artvin halkı ağaçların kesilmemesi için direniyor. Orman Bölge Müdürlüğü yetkilileri ağaçlar bir an önce kesilsin diye izin raporunu ağaçları kesecek firmaya elden verip uçakla onay için Orman Genel Müdürlüğüne gönderiyor" dedi. Orman Bölge Müdürlüğü’nün ağaç katliamına onay vermesi Artvinlileri çileden çıkardı. Bölge Müdürlüğüne akın eden vatandaşlar ‘Ağaçları kestirmeyiz’ diyerek tepki gösterdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap