SON DAKİKA



Haber > Gündem > Didem Arslan Yılmaz, Esra Erol ile Müge Anlı’ya kötü haber!

Didem Arslan Yılmaz, Esra Erol ile Müge Anlı’ya kötü haber!

14 Haziran 2024 Cuma - 09:54




Türk televizyonlarında gündüz kuşağını korku filmine çeviren Didem Arslan Yılmaz, Esra Erol ile Müge Anlı'nın programlarında yaşanan bir yandan ilgiyle takip edilip bir yandan eleştirilirken İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan dikkat çeken bir açıklama geldi.





Türkiye'de gündüz kuşağı programcılığını korku filmi seansına çeviren, her gün yeni bir cinayet, vahşet ve skandalın gündeme getirildiği programlar bir yandan reyting rekorları kırmaya diğer yandan da tepki çekmeye devam ediyor.

Özellikle Didem Arslan Yılmaz, Esra Erol ile Müge Anlı’nın programlarında günlerce süren ve "artık yeter" dedirten, vahşetin, cinayetin, rezaletlerin didik didik edildiği programlar için İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan da dikkat çeken bir tepki geldi.

Bakan Yerlikaya gündüz kuşağı programlarındaki mide bulandıran yayınlarla ilgili olarak şu ifadeleri kullandı:

"Hiç kusura bakmasınlar o yayınlardan hoşlanmıyorum. Bu yayınlarda etik değerlerden sapmalar var. Bazı şeylerin herkesin ortasında konuşmamızın ne anlamı var yani. Bunun Basın-yayın özgürlüğüyle ne alakası var. Suçu aydınlatmak İçişleri Bakanlığı’nın işi. Adaletin tecelli etmesi Adalet Bakanlığı’nın işi. Bizim adımıza kararları mahkemelerimiz veriyor. TV’lerdeki o tür yayınları ben kabul etmiyorum, onlar, değer sapması” 

HABER MERKEZİ

Beğendim
3
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap