A+ A-
Yorum
10

Emine Erdoğan: Çınarlarımızın hayır duaları, yolumuzu aydınlatmaya devam etsin

Yayın Tarihi: 09.04.2023 - 16:26 | Güncelleme Tarihi: 09.04.2023 - 16:25
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, dün akşam Darülaceze'de düzenlenen iftar programında, Darülaceze sakinleri, gönüllüleri ve personeliyle bir araya geldi. Emine Erdoğan, “Dilerim ki, gönlümüzdeki hürmet makamının sahibi çınarlarımızın hayır duaları, rızaları yolumuzu aydınlatmaya devam etsin” sözleri ile o anlara ilişkin bir video paylaşımında bulundu.

Darülaceze Başkanlığı'nda düzenlenen iftar programına, Emine Erdoğan'ın yanı sıra Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Darülaceze İdare Meclis Üyesi Bilal Erdoğan ve Darülaceze Başkanı Hamza Cebeci de katıldı. İftar programı, Darülaceze sakinlerinden Hafız Ramazan Demirkan'ın Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Programda Darülaceze sakinleriyle yakından ilgilenen Erdoğan, hal hatırlarını sorarak onlarla sohbet etti.

Emine Erdoğan, Darülaceze’deki iftar yemeği sonrası sosyal medya hesabından “Dilerim ki, gönlümüzdeki hürmet makamının sahibi çınarlarımızın hayır duaları, rızaları yolumuzu aydınlatmaya devam etsin” sözleri ile bir video paylaşımında bulundu.

 

Muhabir/Editör:Tuğba ÖZTÜRK
Etiketler