A+ A-
Yorum
10

En başarılı kadın belediye başkanları anketi sonuçlandı!

Yayın Tarihi: 17.09.2024 - 09:09
ORC Araştırma, başarı oranı en yüksek kadın belediye başkanları anketini paylaştı. Buna göre; büyükşehir belediyelerinde en başarılı başkan AKP'li Fatma Şahin olurken, büyükşehir ilçe belediyelerinde CHP'li Sinem Dedetaş dikkat çekti.
Kaynak:HABER MERKEZİ
En başarılı kadın belediye başkanları anketi sonuçlandı - Resim: 1

Ankete göre AK Partili Fatma Şahin; büyükşehir ilçe belediyelerinde CHP'li Sinem Dedetaş, il belediyelerinde ise yine CHP'li Burcu Köksal en başarılı kadın belediye başkanları olarak gösterildi.

 
 
 
En başarılı kadın belediye başkanları anketi sonuçlandı - Resim: 2

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Fatma Şahin, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Candan Yüceer, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Özlem Çerçioğlu, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Ayşe Ünlüce, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Eş Başkanı DEM Partili Ayşe Bucak Küçük.

En başarılı kadın belediye başkanları anketi sonuçlandı - Resim: 3

Araştırmada ayrıca kadın büyükşehir ilçe başkanlarının başarı düzeyi, kadın il belediye başkanlarının başarı düzeyi, Türkiye genelinde tanınma oranı en yüksek kadın belediye başkanları ve yerel yönetimlerde kadın temsilcilerine bakış başlıklı sonuçlar da paylaşıldı.

 
 
 

En başarılı kadın belediye başkanları anketi sonuçlandı - Resim: 4
 

 
En başarılı kadın belediye başkanları anketi sonuçlandı - Resim: 5
 

En başarılı kadın belediye başkanları anketi sonuçlandı - Resim: 6