SON DAKİKA



Haber > Gündem > Enflasyon rakamların yorumlayan Davutoğlu: İktidar çoktan havlu attı

Enflasyon rakamların yorumlayan Davutoğlu: İktidar çoktan havlu attı

05 Mayıs 2022 Perşembe - 18:41




TÜİK'in nisan ayı enflasyon rakamlarını açıklamasının ardından Gelecek Partisi lideri Davutoğlu'ndan açıklama geldi. Davutoğlu sandığı işaret ederek, 'İktidar çoktan havlu attı' dedi.





Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), nisan ayı enflasyon rakamlarını açıkladı. Buna göre yıllık enflasyon yüzde 69,97 oldu. Aylık bazda ise yüzde 5,6 beklentinin aksine yüzde 7,25'lik artış izlendi.

DAVUTOĞLU, SANDIĞI İŞARET ETTİ

TÜİK'in açıklamalarının ardından Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, sosyal medya hesabı Twitter'dan açıklamalarda bulundu. Davutoğlu sandığı işaret ederek, 'İktidar enflasyon karşısında çoktan havlu attı' ifadelerini kullandı.

"ENFLASYON KARŞISINDA HAVLU ATTI"

Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında "TÜİK'in açıkladığı %70'lik TÜFE ve %122 ÜFE enflasyonu ile dünyada en yüksek enflasyona sahip 6. ülke haline geldik. Enflasyon karşısında çoktan havlu atan, tutmayınca sürekli hedef değiştiren bu iktidarın vatandaşlara verebileceği tek müjde artık bir seçim haberi olur." şeklinde açıklama yaptı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap