SON DAKİKA



Haber > Gündem > Erdoğan Bayraktar'dan; "...Gider ayak"

Erdoğan Bayraktar'dan; "...Gider ayak"

28 Şubat 2015 Cumartesi - 09:45








Aslında “... gider ayak” tabirini üzülerek kullandığımı belirtmek isterim. Öyle veya böyle, Trabzon’a katkıları çok; hep eleştirdiğim Türk tipi siyaset profiline de oldukça uzak bir isim idi, Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar. Zaten onun da kurbanı oldu. Hafta içinde İstanbul’da kısa adı TİAB olan Trabzonlu İş Adamları ve Bürokratlar Derneği’nin “Trabzon Çalıştayı”nda bir araya geldiğimiz Erdoğan Bayraktar, konuşmasında; “... yüzde 99 milletvekili olmayacağım” ibaresini bizzat kullandığı için “... gider ayak” diyerek başladım. Erdoğan Bayraktar’ın uyarı niteliğinde, vecize bile sayabileceğimiz sarf ettiği sözlerde, işaret ettiği gerçeklerde Trabzonlunun ders alması gereken çok şey var. Birkaç tanesini paylaşalım mı? * “... Nüfusumuzun yanında nüfuzumuzu da arttırmamız lazım.” “Trabzon’un bölgenin lokomotifi olmasını kimsenin ötelememesi lazım. Bunu yapan kaybeder.” “Trabzon’da konut fazlası var. Bunun için kentsel dönüşüm devam etmeli.” “Yatırım adasına para bulunur. Ama bunun yasal düzenlemesi var.”

28 ŞUBAT’IN ANISINA!..

O ki bugün 28 Şubat, günün önemine binaen birkaç satır yazalım mı? Yok yok, hiç yazmaya gerek yok!.. Zaten de yazmışız. Hem de kaç kez. Sadece 9 Aralık 2014’te yazdıklarımızdan bir bölüm aktarsak yeter. * Refahyol Hükümeti’nin Başbakanı rahmetli Necmettin Erbakan’ın en yakınındaki isim, devletin hazinesini teslim ettiği “adam gibi adam” Prof. Dr. Osman Altuğ’un Trabzon’da verdiği konferansta da söylediği çıplak gerçeklerle ilgili birkaç satır: * Prof. Dr. Altuğ öyle gerçekleri tam belgesi ile söyledi ki; “bir, bugün söylenenlere bak, bir de gerçeklere” demekten başka bir şey gelmiyor elden. Meselâ; “Kim derse ki Hoca, TSK tarafından 28 Şubat’ta indirildi. Yalandır.” Komuta kademesi, Erbakan Hoca’ya her zaman destek verdiler. 28 Şubat paracıların darbesidir.” Hoca’nın “paracılar” dedikleri ise her zaman olduğu gibi bugün de hükümet edenlerle yağ bağ olanlardan başkaları da değildi!..

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap